USB Nabíjateľné Náustok Pourer Prenosné One-Touch elektrické Víno Aerator Pourer X4YD

€27.47


Funkcia:

【JEDNODUCHÝ 1-TLAČIDLO PREVZDUŠŇOVANIE] vyzýva-S jednoduchým stlačením tlačidla dokonale sýtené víno je dodávané priamo do vášho pohára. To zmäkčuje taníny a obohacuje svoje víno pre luxusné chuť.

【VÍNO PRESERVER DLHŠIE] vyzýva-Víno Aerator poskytuje viac než akékoľvek iné aerator potrebné vzduchu kontaktmi na zvýšenie oxidácii. víno príslušenstvo funkcie vzduchotesným gumové tesnenie, takže vaše vín zostanú čerstvé, zatiaľ čo budete piť.

【ELEGANTNÝ DIZAJN] vyzýva-okrúhly tvar, dizajn ukazuje elegantná chuť hostiteľského, a to bude trvať a zrelé víno super ticho, neničte pokutu atmosféru. Flexibilné dlhé trubice dosiahne okraj na spodnej časti fľaše, nie pokles víno bude zbytočný. Blue-ray, viditeľné okne môžete skontrolovať, víno prietok pomôcť dostať presné množstvo vína.

【USB NABÍJANIE] vyzýva - vstavaná Li-ion batéria . To môže byť použitý pre akúkoľvek fľašu vína, pretože to má univerzálny strih, ktorá sa viaže na všetky vína typy fliaš. To je tiež prenosný a môže byť ľahko pripevnený alebo vyčlenené pre pohodlie.

【IDEÁLNY DARČEK SÚPRAVA] vyzýva - Exkluzívne darčekové súpravy môže byť ideálny darček pre každú príležitosť ako narodeniny, svadby, výročia, promócie, odchod do dôchodku, kolaudačné párty.Jemná dizajn tohto elektrický otvárač na víno robí to stáť pekný darček pre milovníka vína a pijanov.

Teória:

1.Prevzdušnenie vína sýtenie, z červeného vína volatilized viac chuť molekúl v červenom víne.

2.Priniesť viac kyslíka a kombinovať s červeným vínom.

3.Magnetické dizajn tanín viac alcoholize keď červené víno prejsť magnet.

4.Červené svetlo je vlnenie dĺžka je najdlhšia, môže preniknúť víno a urýchliť červené víno oxidácii.

Ako Používať

1.Pripojte sprievodca trubice na aerator

2. Dajte sprievodca trubice do fľaša vína

3.Stlačte tlačidlo ON/OFF na sifón víno

Špecifikácie:

Rozmery : 6.5 x2.5 x 2,5 v

Lítiová Batéria 3,7 V

Hmotnosť : 0.85 kg

Package Zahrnuté:

1x Víno Aerator

1x užívateľský Manuál

1x Zamatové vrecko

1x USB kábel

2x Flexibilná Trubica

Štítky: winybar víno dávkovač, víno dávkovač mama, víno dávkovač domov, dieťa víno dávkovač, žula víno dávkovač, víno dávkovač náustok, automatizované víno dávkovač, diy víno dávkovač, plastový dávkovač víno, smart víno dávkovač.


( 1 Hodnotenie )

Počet