FDA, CE Biofeedback EMG&EMS Terapia Elektrické Panvového dna svaly &FPFD Kegel hra Tréner Popôrodnou Zlepšiť vaginálne moc ŽENY

€218.33


Prečo je silný panvového dna dôležité?

Vaše svaly panvového dna zohrávajú zásadnú úlohu v močového mechúra, základné silu a intímny pocit. 1 v 3 žien budú trpieť panvového dna ochorenie počas ich života, ale je tu jednoduché riešenie, ako dostať vaše panvové zdravia späť na trať a zabezpečenie slabosť močového mechúra a lacklustre intimity nemali vplyv na vaše budúce šťastie. To môže byť ťažké cvičenie svalov, ktoré nemôžete vidieť. Na PELVIFINE KM530 Elektronické Panvového Toner odstráni zaváhaní a je osvedčené riešenie na zlepšenie močového mechúra slabosť a intímny pocit, a zabrániť panvových orgánov výhrez.

Ako to funguje

Nech PELVIFINE robiť prácu za vás. Rovnako ako Sat-Nav pre vaše svaly panvového dna, vaše PELVIFINE KM530 a Sonda odstrániť všetky nejasnosti, čo znamená, že máte úspešné cvičenie každý čas! 30% žien zatlačte dole, keď sa pokus ručne uplatniť svoje svaly panvového dna, čo môže viesť k ďalším škodám. Cvičenie ľahko a efektívne s PELVIFINE a začať vidieť výsledky v priebehu niekoľkých týždňov .

Definícia panvového dna povrchu electromyography biofeedback:

Panvového dna zaznamenané elektrické biofeedback je séria proces, diagnostike a liečbe panvového dna svalovej činnosti bude používať elektronické zariadenia a electromyographic signál je premenená na sluchové, zrakové, alebo digitálny signál, spracovanie a poskytovanie "spätnú väzbu", dozvedieť sa informácie, ktoré spätnú väzbu, kontrolu u pacientov s nervovými/činnosť svalov a self-disciplína nervová činnosť, úprava a údržba panvového dna svalové skupiny, podporu, sonourethrography.membranous uzavretie a sexuálne funkcie. Pomocou biofeedback technológie, biologické inžinierstvo technológie v kombinácii s bioinformatics princíp, prostredníctvom komplexného hodnotenia pacientov s panvového dna svalovej funkcie, zvoľte si osobný plán liečby, podporujú prekrvenie panvovej, posilnenie svalov panvového dna, zmierňujú svalové kŕče, správny režim, svalové pohyby, pomôcť pacientom začiatku obnovy panvového nervu svalstva. Pelvifine KM530 môžu byť vyvinuté nezávisle s biofeedback čip. Real-time monitorovanie panvového dna svalovej sily údajov. Potom svalovej sily štátu môže byť vizuálne vidieť cez zariadení. Pomáhajú používateľom lepšie cvičenie svalov panvového dna.

Navrhnuté s vami v pamäti

Vaše PELVIFINE KM530 Elektronické Panvového Toner funkcie, 22 programov, ktoré sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám pomôžu spravovať: cvičenie Panvového dna Slabosť močového mechúra a inkontinencie Výhrez Intímny pocit Úľavu od bolesti

Čo je diastasis recti abdominis?

To je to, čo hovoria, že keď rectus abdominis svaly v bruchu samostatné počas tehotenstva, takže rozdiel, ktorý umožňuje vaše brucho pooch von. Ak budete stále vyzerať tehotné mesiacov po pôrode, môžete mať diastasis recti. Tu je postup, ako sa to stane. Vaše rectus abdominis (ďalej len "six-pack "svaly") je pár dlhé, ploché svaly, ktoré bežia vertikálne nadol každej strane brucha. Tieto svaly podržte na vaše vnútorné orgány a stabilizovať svoje jadro. Pelvifine KM530 pomáha cvičenie rectus abus prostredníctvom nízkou frekvenciou elektrického prúdu. Opraviť a zlepšiť separáciu rectus abdominis.

Pelvfine 530 je v súčasnosti jednou z najčastejšie používaných metód na spracovanie a vyhodnotenie panvového dna svaly dysfunkcie. V súčasnosti sa široko používajú veľké zdravotníckych a rehabilitačných centier v Európe a Spojených Štátoch.

O Nás

Štítky: kabát ženy, nástroj hudby, simulátor pelvifine, snímač emg, sex, bio spätnú väzbu, kegel cvičenia, dhl, emg, muži fyzioterapia.


( 1 Hodnotenie )

Počet