Ženy Kolo Diamond slnečné Okuliare Včely Roztomilý Dospelých Okuliare, Biela Slnečné Okuliare Podpora Lupa " UV400

€3.71


Vitajte Na ZAOLIHU Obchod

Keď ste dostali výrobky,pls zdieľať Fotografie na SNS ( ako Whatsapp,Instagram,VK, Pinterest,Facebook, Twitter atd. ) a pošlite nám screenshoty ,Potom môžete získať $1 alebo zľavu 5% zľavu pri ďalšej objednávke. Je veľmi ľahké urobiť,a vy môžete pomôcť viac priateľov, aby si krásu výrobkov ,tiež môžete ušetriť peniaze, keď urobíte ďalšej objednávke.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás prvý. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

V poradí na odosielanie položiek z bezprostredne, prosím, láskavo dajte nám vedieť vaše detail doručovaciu adresu

Ruský uverejnenie oznámenia potrebné použiť Zákazníkov Príjemcov Meno a priezvisko 1. Príjemca Meno A Priezvisko 2. Kontaktné telefónne Č. 3. Dodacia adresa, 4. Psč/ zip kód Po zadaní objednávky.Týmto spôsobom sme cansend položky v rámci 7business dní, ako je to možné, a môžete si ich bezpečne v čo najkratšom čase Pridať môj Whatsapp:8615067053107 Získať Nové Aktualizácie Vzory Každodenné,Stal Mojím Whatsapp Priatelia,Získať Ďalšie Prekvapenie Detail Obrázkov

Štítky: včiel medonosných šperky, dievča slnečné okuliare retro kolo, zlato strany soklové, 2020 slnečné okuliare ženy, bronz okrúhle slnečné okuliare, beekeep, diamond šošovky, soklové stojan, blvgari slnečné okuliare, colnels slnečné okuliare.


( 1 Hodnotenie )

Počet