10/16/20Pcs make-up Remover Podložky Opakovane Bavlna Podložky Make-Up Tváre Odstraňovač Bambusové Vlákno Starostlivosť o Pleť Tváre Utrite Podložky s bag

€5.10


10/16/20 ks make-up Remover Podložky Opakovane Bavlna Podložky Make-Up Tváre Odstraňovač Bambusové Vlákno Starostlivosť o Pleť Tváre Ošetrovateľskej Podložky Kože Čistiace Funkcie: 1.Meno: crystal velvet bambusové vlákno make-up remover 2. Materiál: Prírodné vlákna materiálu, mäkké a pohodlné, vhodné na čistenie pokožky. 3. Veľkosť: 8 cm priemer kola, ľahko prenosný, jednoduché použitie. Môžu byť umiestnené na cestovné tašky, náprsné tašky, vrecká. Zúčastniť sa, keď je to potrebné 4. Bez znečistenia: Bez znečistenia životného prostredia, ochrany životného prostredia, čistenie podložky môžu byť znovu použité, môžu byť umiestnené na 5. Široko používané: môže vyčistite tvár a môže byť tiež použitý na čistenie očí, nosa a iných kožných časť. 6. Nastavenie: 10-dielna podložky s bag, 16-dielna podložky s bag, 12-dielna podložky s bag, možno prať v práčke. Jednoduché použitie. 7Ingredients: Double-layer dovezené velvet + vnútorná vrstva z jemných bambusových vlákien 8.Farba: 3 farby (biela, modrá, ružová, ) Obsah balenia: Balenie Zoznam: make-up Remover Pad *10/16/20 Taška *1 mimochodom, ak sa vám páči náš obchod, Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov, môžete si našu Novú príchodu a Zľavy informácie v čase.Vďaka vopred!

Všetky položky, ktoré budú odoslané do 2-5 pracovných dní po platbe je jasné. Poznámka: Položky dorazí v 15-45 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.

Ak si vychutnať naše produkty, prosím, dajte nám všetky 5-hviezdičkový spätnú väzbu, vaša spätná väzba bude motivovať nás vpred a poskytnúť vám lepšie služby. A ak sa necháte spätnú väzbu s krásny obrázok produktu vám zašleme kupón ako darček. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk po objednávke, alebo zanechať správu na nás, zvyčajne budeme reagovať do 24 hodín

Ďakujem za návštevu našej predajni,

Dúfam, že rastie spolu s vami spolu a byť win-win partneri.

Štítky: make-up, mac makeup remover, podložka myši, kozmetické vaty, cosmet, reuseable slamy, opakovane prsia podložky, reusible make-up remover podložky, bambusové kefka, ulta make-up remover handričkou.


( 4 Hodnotenie )

Počet