36W PD QC3.0 Rýchle Nabíjanie Nabíjací kábel do Auta LED Displej Mini 6A USB Rýchlo Nabíjačka Pre iPhone Huawei Xiao Mi Typ C Mobilného Telefónu

€4.79


[High-speed PD & 2 nabíjania zároveň] VIKEFON cigaru zásuvky USB: Kompatibilný s USB-C, iPad, MacBook, iPhone, iPod, HTC, Galaxy, HUAWEI, Blackberry, MP3 prehrávač, digitálny fotoaparát, PDA, atď. 36W/6A nabíjačka do auta nabíjanie až 60% 35 minút, úplne nabiť váš smartphone v 1-1.5 hodín. Môžete nabíjať dve smartphony v plnej rýchlosti v rovnakom čase.

[Bezpečné a vysoko spoľahlivé] zlato-á okruhu potláča tepla počas nabíjania a chráni prístroj pred prepätiu, prehriatiu a prebitiu. Maximálny výkon: 36w; Výstupný prúd: ≤6A; Výstup každý port USB: 5V3A; 9V2A; 12V1.5A.

[Dual Smart Power Dodávky + Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0] Vybavený super rýchle a PD port, je to jednoducho identifikuje mobilných prístrojoch a poskytuje optimálnu účinnosť nabíjania až 4 krát rýchlejšie ako konvenčné nabíjanie.

[Kompaktný dizajn] Na VIKEFON smart usb PD nabíjačka do auta je menší ako kreditná karta, a mäkké modré LED svetlo je užitočný na hľadanie USB zásuvky a počas jazdy bezpečne v tme.

Výkon Doručenia PD+Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0, Dual Zariadenia Rýchle Nabíjanie Súčasne

Super rýchla nabíjačka:

Poskytuje 4x rýchlejšie nabíjanie rýchlosť na kompatibilné zariadenia,až 60% v 35min,Plne nabitý mobilný telefón v 1 ~ 1,5 hodiny.

Vždy poskytuje úplné batérie dokonca myslel, že používate napájací-odvodnenie hudby alebo navigačných aplikácií.

*Ak vám rýchle nabíjanie pre váš iPhone budete potrebovať Pfi-Certified Typu C do nabíjací kábel Lightning. (Nie je súčasťou )

*Pre Rýchle Nabíjanie, prosím, uistite sa, že váš telefón podporovať Rýchle Nabíjanie Technológie, a použiť pôvodné nabíjanie káble vášho telefónu alebo Originálny nabíjanie káble podporuje Rýchle Nabíjanie Technológie.

*Si môžete nabiť váš laptop naliehavo, keď ste mimo, ale rýchle nabíjanie nie je podporovaný. Bude pomalšie ako originálne nabíjačky.

Kompatibilné s:

36W/6A auto charegr nabíjanie USB-C a štandardnej USB telefóny:

iPad, iPhone , iPod, HTC, Galaxy, HUAWEI,Blackberry, MP3 Prehrávače, Digitálne Fotoaparáty, PDA;

Väčšina 12-24V DC vozidiel, ako sú autá, lode, bicykle, Suv, Štvorkoliek, rekreačné vozidlá, motocykle, atd.

Maximálny výkon: 36w ;Výstupný prúd: ≤6A;Výstup každý port USB: 5V3A;9V2A;12V1.5A.

USB1: QC3.0 DC 3.6-6.5 V-3A 6.5-9V-2A 9-12V-1,5 A

USB2: PD DC 3.6-6.5 V-3A 6.5-9V-2A 9-12V-1,5 A

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, ldnio pd nabíjačky, sasung rýchlo nabíjačka, , nabíjačka telefónu, android dock station, qc3.0 adaptér 9v, nabíjačka do auta mount, nabíjačka do auta rýchle nabíjanie aukey, orico ssd, usb nabíjačku vape.


( 3 Hodnotenie )

Počet