J6 TWS Bluetooth 5.2 Slúchadlá Plnenie Box Bezdrôtové Slúchadlá 9D Stereo Športové Vodotesné Slúchadlá Slúchadlá S Mikrofónom

€16.21


J6 TWS Bluetooth 5.2 Slúchadlá Plnenie Box Bezdrôtové Slúchadlá 9D Stereo Športové Vodotesné Slúchadlá Slúchadlá S Mikrofónom Milí kupujúci: Máme špeciálny produkt R & D tímu, produkt technických konzultantov a kvalitné služby postoj. Ak máte akékoľvek otázky, že nerozumiete, môžete sa obrátiť na Eric zákaznícky servis na prvý raz, bude s vami komunikovať odpovede, a on bude tiež poskytnúť vám aktuálne fotografie výrobkov.Budeme dodať tovar k vám do 48 hodín a máme prísne kontroly výrobkov pred zásielky.Veľmi vám ďakujem za objednávaní našich produktov. Poznámka: všetky produkty v našom obchode podporu Dropshipping. Prosím, kontaktujte ma, ak máte záujem o spoluprácu. Špecifikácia : Pravda, bezdrôtová stere(TWS) dizajn,jednotlivých ľavý a pravý kanál,HIFI zvuk,oboch, pravého aj ľavého slúchadlá sú Bluetooth zapnúť,mohli použiť separatelyor používa ako jeden pár. ● všetky bezdrôtové vysoko výkonné slúchadlá s pohodlné a stabilné náhradné earcaps priniesť vám svetlo, pohodlné a stabilné nosenie skúsenosti. ● rozšírené dizajn, aby sa zabránilo potenie a akumuláciu vody počas tvrdého tréningu. ● silný, vyrovnaný zvuk, dynamický rozsah a izolácia hluku. ● až do 3-4 hodín počúvania čas (plnenie box viac ako 24 hodín).

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, sl tws slúchadlá, bluetooth receiv, bluetooth headphon, earphon, programátor alexa, skupina mikrofón, ios slúchadlá, anker soundcor.


( 2 Hodnotenie )

Počet