K10A Bluetooth headset voyager legenda Slúchadlá stereo HandsFree zníženie Hluku Bluetooth slúchadlá s Úložný box

€28.94


Kúpiť slúchadlá poslať masky

Vysoká Vernosť Zvuku: Tento Bluetooth V4.1 Slúchadlo je vybavený CSR čip a APTX, zabezpečuje maximálnu kvalitu signálu a zaručuje vynikajúcu kvalitu zvuku. Vybavené tlačidlo stlmenia môžete ho použiť ak chcete vypnúť zvuk, keď voláte Pohodlné Nosenie: Ultralight a pohodlné dizajn, ergonomicky tvarované v-ušné sviečky a ušné slučky prináša pohodlné a č ťažký pocit aj po dlhú dobu nosenia. 180 stupňov flip-boom rameno umožňuje nastaviť uhol a fit tento headset v pravom alebo ľavom uchu Okolitého Šumu: slúchadlá s Mikrofónom prichádza s CVC 6.0 izolácia hluku technológie a NAK (Okolitého šumu) slúchadlá, vytvára pokojné prostredie pre vás a zároveň sa teší hudby či telefonovanie v dave, Aj, vstavané ovládače na zariadenia pre navigáciu a oznámenie (napríklad hlasových pokynov a spotreba) poskytnúť viac pohodlia Užite si Bezdrôtové a Hands-Free Komunikácia: Nie je potrebné zapojiť do vášho mobilného telefónu. Toto bezdrôtové slúchadlo kusy kábel s výkonnými Bluetooth V4.1. Bez ohľadu na to, ste na dochádzanie, prejavy doma, alebo robia vaše fitness rutinné; vychutnať neuveriteľné zvukové a vysokú rýchlosť a stabilný prenos signálu v rozsahu 10 m s č struny. Až 10 hodín pracovného času a 240 hodín v stand-by s rýchlym nabíjaním len 1,5 hodiny. Vzdialenosti 10 m VYNIKAJÚCI VÝKON, JEDNODUCHÉ POUŽITIE - Podporuje Multipoint Technológia: Pripojiť 2 telefóny smartphone a prijímať hovory z jednej.je kompatibilný s väčšinou bluetooth zariadenia ako je iPhone 5,6,7, Samsung Galaxy S5,S6,S7, iPad vzduchu, iPod Nano, Notebook, atď. Ako pripojiť telefón? 1.Pod Bluetooth headset VYPNUTÝ stav, podržte MFB asi 8s do headsetu indikátor bliká červená a modrá prelome tl zadajte do Vyhľadávania štátu. 2.Zapnúť funkciu Bluetooth z mobilného telefónu ,kliknite na tlačidlo vyhľadávať Bluetooth zariadenia, aby vyhľadávania headset,a potom kliknite na tlačidlo tl pripojiť. Ako sa pripojiť dve zariadenia naraz? 1. Pod Bluetooth headset VYPNUTÝ stav, podržte MFB asi 8s do headsetu indikátor bliká červená a modrá prelome tl zadajte do Vyhľadávania štátu. 2. Zapnúť Bluetooth funkcia mobil 1,kliknite na tlačidlo vyhľadávať Bluetooth zariadenia, aby vyhľadávania headset,a potom kliknite na tlačidlo tl pripojiť. 3. Vypnite Bluetooth zo mobil 1,a potom podržte MFB až červená kontrolka flash a zase lff headset 4. Zapnúť Bluetooth headset znova zadať do vyhľadávania štátu. 5. Zapnúť Bluetooth funkcia mobil 2,kliknite na tlačidlo vyhľadávať Bluetooth zariadenia, aby vyhľadávania headset, a potom kliknite na tlačidlo pripojiť. 6. Zapnúť Bluetooth funkcia mobil 1 a nájsť tatgeted headset. A potom kliknite na položku pripojenie. Prosím, použite Bluetooth v blízkosti telefónu. Rovno vzdialenosť medzi telefónom a headsetom rdaches 10m bez prekážok, ak prevyšuje 10m,to môže spôsobiť tón kvapka a odpojenie. Príslušenstvo Zoznam: 1* bluetooth headset 1* USB Nabíjanie 1* užívateľská Príručka 1* Úložný Box 3* Ucho Tipy (3 Veľkosti)

Ako sa pripojiť smart telefónu? 1. Podľa headset VYPNUTÝ stav,podržte MFB(asi 6s)až headset indikátor bliká červená a modrá prelome zadať do Vyhľadávania štátu. 2. Zapnutie bluetooth na mobil,kliknite na položku vyhľadať zariadenia Bluetooth do telefónu vyhľadávanie headset(K10). 3. kliknite na tlačidlo headsetu model(K10) ak sa chcete pripojiť,po úspešnom pripojení headsetu indikátor bliká na modro. POZNÁMKA:headset sa automaticky opäť pripojí k poslednej prístroj používa. Ako sa pripojiť dve zariadenia naraz? 1. Podľa headset VYPNUTÝ stav,podržte MFB(asi 6s)až headset indikátor bliká červená a modrá prelome zadať do Vyhľadávania štátu. 2. Zapnúť bluetooth funkcia mobil 1,kliknite na tlačidlo seach Bluetooth zariadenia, aby vyhľadávania headset(K10),a potom kliknite na tlačidlo pripojiť. 3. Vypnite Bluetooth z cellphone1,a potom podržte MFB až červená kontrolka flash a vypnite headset. 4. Zapnúť Bluetooth headset znova zadať do vyhľadávania štátu. 5. Zapnúť Bluetooth funkcia mobil 2,kliknite na položku hľadať Bluetooth devicd hľadať headset(K10),a potom kliknite na tlačidlo pripojiť. 6. Zapnúť Bluetooth funkcia mobil 1 a nájsť cielené headset (K10),a potom kliknite na položku pripojenie.použite, prosím, Blutooth v blízkosti telefónu. rovno vzdialenosť medzi telefónom a headsetom dosiahne 10 m bez prekážok,ak prevyšuje 10m,to môže spôsobiť tón kvapka a odpojenie. FAQ: 1.Môže to spárované s s6 okraj, alebo s7 hrana? áno .to bude fungovať so všetkými zapnúť bluetooth zariadenia, 2.je toto môže byť použité na youtube alebo skype? môžete použiť na youtube video a skype ako headset sa Mic. 3.Robiť prichádzajúce hovory majú uvedené číslo alebo len bleep? Na beadset oznámi číslo volajúceho. 4.To zariadenie pracovať v oboch ucho? Áno.môžete flip okolo,toto zariadenie môže byť prispôsobené na oboch ušiach.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, život q20, konsole x box, bluetooth earpiec, plantronics cs, handsfree, slúchadlá voyager 5200, earphon, legenda zelda nfc kariet, ear monitor, .


( 1 Hodnotenie )

Počet