Silikónové Hodinky pásmo Pre Suunto Spartan Sport Zápästie HR Watchband Suunto Spartan ULTRA Náramok /AMBIT3 VERTIKÁLNE/Traverse Popruh

€9.83


Milí priatelia, Sme veľmi radi, že ste prišli do nášho obchodu. "Pohľad Zameranie" dúfam, že máte dobré nákupy.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Popis produktu: Značka: Pohľad Zamerať vhodné pre : Suunto Spartan Sport Zápästie H , Kompatibilné Spartan ULTRA , AMBIT3 VERTIKÁLNE, Traverz Alfa Materiál: Vysoko kvalitné silikónové Farby: Čierna, Červená,Modrá,Zelená,Oranžová,Svetlo zelená,Fialová,Deep purple Watchband Šírka: 24 mm Krátky pásik : 100 mm Dlhý popruh : 132mm Prackou materiál: 316 ocele Pracka farba: Čierna,strieborná balenie Obsahuje: 1X sledovať kapelu, popruh s prackou a 2 x čapy (Už nainštalovaný) 1Xgift cítil balenie vrece a 1x Inštalačný nástroj Funkcie: Žiadne zlé vôňa,nie fade 100% Zbrusu nový a vyrobené z mäkkej silikónovej gumy materiálu. Ľahko montáž a demontáž sledovať častí. Ideálny pre každodenné alebo športové oblečenie. Vode odolné,ideálne pre šport a potápačov hodinky Nastaviteľné sledovať kapela,skvelý darček pre vašich priateľov alebo seba.

Často kladené otázky

SF1-podporujete dropshipping a veľkoobchodné?

Áno, vítame, môže kupujúci získať 5% pri objednávke nad 2 ks, 10% pre objednávky cez 3 ks. Ak potrebujete viac ako 50Pcs, hovoriť s nami pred poriadku, sme pripravení pomôcť vám na prvý raz.

SF2-Je tam nástroj pre nahradenie kapely a ako si pack?

Áno, pošleme skrutkovač pre každú objednávku. Balík tiež prísť s ľahký pohľad zamerať sa cítil prípade holding popruh, zabráňte ich poškriabaniu a nárazom, takže package bude v dobrom stave všetko, ako po otvorení zásielky. Okrem toho, môžete držať popruh v vrecká pre cestovanie alebo vždy, keď budete chcieť zmeniť pásma. Navyše, v prípade môže vykonávať ako kabelku držať malých vecí ako sú kľúče.

SF3-Sú popruhy, rovnako ako na stránke?

Všimnite si prosím, že keďže sa jedná o prírodné kože, žiadne dve hodinky popruhy sú podobne a bude sa značne líšia od fotografie.Ak to bolo PU, potom vzor zrno bude rovnaký. Sme predávať len prírodnej kože, takže žiadne dve hodinky popruhy sú podobne a bude sa značne líšia od fotografie.

Note_ Pretože popruh bol tvarované počas výrobných procesov, nový popruh môže byť tuhý. Preložte ho niekoľko krát, alebo použiť ju na niekoľko dní,popruh budú mäkké a pohodlné na nosenie.

Feedback_ Raz položka príde vo vyhovujúcom stave, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu pre nás. Budeme robiť rovnaké pre vás.Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu pred e-mail vášho problému na nás. Musíme vám pomôžu problém vyriešiť.

Štítky: suunto watchband, 300 spartan, suunto d4i vápna, prípade suunto pôsobnosti 3, česť warch gs pro, suunto, hodinky, pás suunto, watvh, buckl.


( 3 Hodnotenie )

Počet