Watchband popruh Pre Apple 38 42 40 mm 44 MM smart hodinky nahradiť Silikónové tlače Náramok na zápästie pridať Kvalitnej nerezovej Konektor

€2.76


Watchband popruh Pre Apple 38 42 40 mm 44 MM smart hodinky nahradiť Silikónové tlače Náramok na zápästie pridať Kvalitnej nerezovej Konektor

-Názov produktu ŠPORT PÁSMO PRE APPLE HODINKY -Modely Sport fashion -Materiál Silikón -Veľkosť 38 mm / 42mm -Položky Hmotnosť 25g-Dlhý pás dĺžka: 100 mm -Pracka + krátke popruh dĺžka:80 Kompatibilný Pre iWatch dodacia lehota 1-3 dní po platbe v spoločných Vnútorné Balenie Vrecko POZNÁMKA: 1: Toto prepojenie je LEN pre nahradenie popruh. NIE vrátane smart hodinky alebo iné príslušenstvo na obrázku. 2: 38mm / 42mm popruh, ak si budete musieť zakúpiť výpis neobsahuje model, prosím zanechať správu 3:ponúkame na predaj 42mm veľkosť m/l ,s/m, 38 mm veľkosť s/m,m/l balenie obsahuje: 1x tlač vzor Farebné Siliconel Watchband Poznámka: Ďalšie štýly a viac farieb:

Čo je www.tantra-egypt.sk Prepravy? www.tantra-egypt.sk Doprava je one-stop spôsob dopravy, že oficiálne poskytol www.tantra-egypt.sk a Cainiao Siete. Ako koncový na konci cezhraničnej logistické služby, obsahuje prvý-mile vyzdvihnutie služby, konsolidácia služby, medzinárodné linky-haul služby, colné odbavenie služby, last-mile dodacej služby. Okrem toho obsahuje aj globálne sledovanie služby, zákaznícky servis a logistické riešenia sporov služby, a platforma zaručená náhrada služby. Prečo www.tantra-egypt.sk Prepravy? Po uvedení vašej objednávky na www.tantra-egypt.sk, predávajúci zašle balík na našu doprava centrum. Tu, môžeme sa uistite, že váš balík bude zaobchádzať opatrne a dodáva na čas , a pridáme sledovanie informácií na vašej objednávky detaily tak, že môžete sledovať váš balík kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť. Ako dlho trvá pre môj balíček dorazí, ak môžem použiť www.tantra-egypt.sk Prepravy? To závisí od toho, ktorú možnosť si vyberiete. Balíky, ktoré sa posielajú so www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava zvyčajne trvať 15 do 45 pracovných dní , keďže www.tantra-egypt.sk Premium Doprava bude poskytovať odhadovaný čas doručenia od 7 do 15 pracovných dní .

Štítky: apple hodinky kapela úľa, apple hodinky kapela naruto, muž smart hodinky, ipad smart konektor, apple hodinky kapela nba, apple hodinky kapela jewel, konektor pre ipad, 42 mm band, cartier kože, tp sledovať band.


( 1 Hodnotenie )

Počet