Neewer Smartphone Držiak Vertikálny Držiak s 1/4" závit pre Statív Telefón Klip Tripod Adapter pre iPhone Telefóny v rámci 1.9-3.9 palec

€5.25


Doprava zadarmo Neewer Smartphone Držiak Vertikálny Držiak s 1/4-palcový závit pre Statív - Telefón, Clip Tripod Adapter Pre iPhone 12/11 Pro Max/X/XR, Galaxy S20+/S20, Huawei P40 Pro a Iných Telefónov (Čierna/Biela/Ružová)

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Hmotnosť: 2.35 oz/ 66.62 g

Klip Otvorení Šírka: 1.9-3.9 cm/5-10 cm

Môžete použiť tento Smartphone Mount ak chcete pripojiť telefón k statívu, selfie stick alebo monopod s 1/4-palcový závit, môžete snímať úžasné fotky a filmový video s vaším smartphone.

360 stupeň rotácie dizajn je ideálny pre rotačné telefónu do portrét režimu (vertikálne) alebo na šírku (horizontálne) bez toho, aby telefón z adaptéra.

Palec skrutky, aby bolo jednoduché pre zabezpečenie vášho telefónu do držiaka, bez poškodenia v telefóne alebo v prípade A jeho robustný rám je skvelé pre streľbu alebo video.

Je vyrobená z plastu. Vhodné pre používanie a skladovanie.

1x Vertikálny Držiak Smartphone Držiteľ

POZNÁMKA: prístroj, a stolový statív nie sú zahrnuté.

Čierna jeden :

White one:

Ružová jeden:

Štítky: k statívu, blitzwolf bw, kúpiť telefón, statív, andoer úradný, auto iphone statív, led neewer, obd2 pre telefón, príslušenstvo velbon, mobil.


( 2 Hodnotenie )

Počet