Selfie Palice selfie stick bluetooth stick batérie, diaľkové ovládanie spúšte monopod selfie stick statív pre smartphone

€3.71


Selfie Palice selfie stick bluetooth stick batérie, diaľkové ovládanie spúšte monopod selfie stick statív pre smartphone

Funkcia 1.100% Úplne Nové a Vysokej kvality. 2.Non-slip mäkká Gumová rukoväť. 3.Rýchle točenie gombík pre rýchle a bezpečné upevnenie. 4.Pripája na závit pre statív na kameru. 5.Adaptér sa otáča o 180 stupňov. 6.Jedinečný loptu hlavou pre jednoduché nastavenie pre akýkoľvek uhol. 7.Eliminovať nepríjemné fotografie zhotovené na ramená dĺžky. 8.Fotografovanie kdekoľvek bez pýtania sa cudzinec. 9.Ľahký, prenosný, ľahko sa prenáša. 10.Odolné Kovové Hriadeľa. 11.Vhodná pre všetky kompaktné fotoaparáty. Bluetooth uzávierky Pokyny: 1. Stlačte tlačidlo napájania, LED blikajúce; 2. Po zapnutí, stlačte tlačidlo bluetooth párovanie tlačidlo, LED blesk pomaly. Bluetooth krokov na štátnej, ktoré môžu byť prehľadané a uzavreté; 3. Používať mobilné telefóny na zápas. LED bude po úspechu párovanie; 4. Dlho stlačte príslušné tlačidlo konfigurácia. LED sa rozsvieti po konfigurácie. Prípravok môže byť používaný bežne v tejto dobe. 5. Bez použitia na päť minút, produkt bude automaticky zadajte spiace štátu. Prosím stlačte tlačidlo napájania vypnite časovač, keď sa nepoužíva, aby sa zabezpečilo, že batérie môžu byť použité na dlhú dobu. 6. Môže byť nabitá pomocou zariadenia PC alebo mobilný napájací adaptér. LED --- nabíjanie. LED osvetlenia --- nasýtenie. Bluetooth uzávierky Kompatibilita: 1. Môžu byť pripojené pomocou mobilného telefónu bluetooth, žiadny dodatočný softvér potrebný. 2. Platné pre takmer všetky modely telefónov na trhu, a to aj pre iPod/iPhone/iPad/i9220/i9250/i9300/i9500/i9190 a niektoré ďalšie Android 4.1 vyššie telefóny. 3. Môžu byť použité na trvať dlhé vzdialenosti fotografie až 10 metrov v neprítomnosti prekážky.

Balík obsahuje 1 x Monopod 1 x Klip na telefón 1 x bluetooth uzávierky O preprave: 1.Predvolený spôsob dopravy, Čína príspevok Riadnym nebolo možné sledovať po odchod z Číny.

www.tantra-egypt.sk šetrič doprava mohlo byť sledované.

2.Ak potrebujete informácie na sledovanie on-line, vyberte si prosím iné spôsoby dopravy.

3. Pre Rusko kupujúci, by si mohli vybrať loď z Ruska, pozemok wil loď z Moskvy skladu.

4.Pošleme balíček out v 2 pracovných dní po vaša platba potvrdená.

O Návrate a Vrátenie:

1.máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po tom, ako dostanete to, ak nie ste spokojní s produktom.

2.nebudeme problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu, ak ste vlastníkom položky, viac ako 7 dní.

3.všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám sledovacie číslo a sledovania webu.

4.my vám vrátenie peňazí ak výrobok nie ako inzeroval/nefunguje/poškodené.

O Spätnej Väzby:

1.Ak ste spokojní s produktom,päť hviezdičiek spätná väzba je veľmi dôležité pre môj obchod.

2.Ak nie ste spokojní s tým,ihneď nás prosím kontaktujte pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

3.Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

4.Dúfam, že majú dlhú dobu podnikania so všetkými svojimi a dať svoje najlepšie ceny, ak ste objednávku nabudúce.

Štítky: šport tech, flexibilné stick, selfi stick statív, bluetooth remot, fotoaparát na statív, sirui selfie stick statív, benro statív, selfie stick pohybu stabilizátor, andoer statív, action cam.


( 3 Hodnotenie )

Počet