6pcs Farby Tekuté Sprej na Dočasné Farbenie Vlasov, Unisex Farba Vlasov Farbenie Okamžité Farba, Farbivo Umývateľný Farba Vlasov Farbenie Vlasov Styling Nástroj

€10.22


6pcs Farby Tekuté Sprej na Dočasné Farbenie Vlasov, Unisex Farba Vlasov Farbenie Okamžité Farba, Farbivo Umývateľný Farba Vlasov Farbenie Vlasov Styling Nástroj

Funkcie: 1. Okamžité Vlasov Farbenie: farebný sprej na vlasy môže poskytnúť okamžité farba, bez ohľadu na to, ako sa tmavé alebo lesklé vlasy, takže môžete farbenie vlasov sa. 5 farby sú UV-reagovať pod čiernym svetlom, čo je zaujímavé.

2.Umývateľný a Praktické: 1 deň farebná škála je priamy, farbivo v podobe super svetlo prášku, ktoré môžu byť ošetrené priamo, ak chcete zmeniť farbu vlasov podľa nálady. To sa môže plne zobrazenie vlastnej osobnosti a obliekajú sa podľa nálady. Udržať celý deň, kým sa to zmyť.

3. Ľahko sa Čistí: Na konci dňa, umyť vlasy so šampónom, uistite sa, že vaše vlasy sú úplne vypláchnuté.

4. Viaceré Účely: Môže byť použitý ako ďalšie iné činnosti, ako sú maľovanie na telo alebo nástenné maľby.

5. Malý Tip: vyhnite sa postrekom na iných miestach pred používaním (Ak ste náhodou nastriekajte produkt na iné oblasti, môžete umyte s vodou, a sprej na oblečenie môže byť čistené s trochou čistiaceho prostriedku).

Špecifikácie:

Názov: Dočasné Vlasy Lesk Sprej

Veľkosť: približne 12,5*3*3 cm/4.92*1.18*1.18 v

Váha: cca 260 g

Funkcia: dočasná vlasy, farbenie alebo iných

Balenie Zoznam:

Lesk Prášok*1

Fialová 30ml*1

Červená 30ml*1

Biela 30ml*1

Modrá 30ml*1

Šedá 30ml*1

Štítky: fúzy sprej, lesk na vlasy, colorate sprej na vlasy, mixdair tekuté očné linky, splat farby na vlasy, svetlé chĺpky farba, farba vlasov spreje, farba sprej na vlasy, farba na vlasy v prášku, pre sprej na vlasy.


( 0 Hodnotenie )

Počet