Nové Farbenie Vlasov, Farba Unisex DIY Módne Šedá Strieborná Farba Super Šedivé Vlasy Krém pre Starostlivosť o Vlasy & Styling 100 ml

€2.70


Nové Farbenie Vlasov, Farba Unisex DIY Módne Šedá Strieborná Farba Super Šedivé Vlasy Krém pre Starostlivosť o Vlasy & Styling 100 ml

Funkcia:

Sofistikované Striebro - ohromujúci triedy, to farbenie vlasov, bude farieb vaše vlasy čisté, sofistikovaná striebra.

Ochranný Náter - Jeho špeciálne zanecháva ochranný náter na tesnenie farba, a udržať vaše vlasy silné a lesklé.

Vlasy-vyživuje - farbivo, ktoré sa stará o vaše vlasy, jej výživné zložky udržuje vlasy moisturized a hodvábne mäkké. Nie je potrebné sa obávať vysušili vlasy ako s inými farbivá.

Rôzne Odtiene - Od striebristé kovová modrá do čistého striebra, toto farbivo je dodávaný v rôznych striebristé odtiene na zápas presný vzhľad chcete.

Dlhá životnosť - Tých, striebristé zámky sú tu k pobytu. To farbenie vlasov, trvalá len s minimálnou strácajúce sa z bielizne.

Jednoduché Použitie - Pre najlepší zážitok a vaše pohodlie, farbivo je premixed a prichádza s podrobným návodom pre perfektné farby.

Špecifikácie:

Hmotnosť: 100 ml/1pc

Výrobok Obsahuje:

2 x Šedá Farbenie Vlasov, Krém

Štítky: fúzy farba, farba šedivé vlasy, fúzy čierna, vlasy biela, farbenie vlasov, fúzy farba, farba vlasov, farba vlasov perman, rozšírenie sivá, farby na farbenie vlasov.


( 0 Hodnotenie )

Počet