Ručne vyrábané kožené okuliare prípade Multi-funkčné šperky okuliare úložný box multi-stožiare, troch-dimenzionální darčekovej krabičke

€7.40


Popis:

1. Päť-slot úložný box je vyrobený z PU kože, vode a vlhkosti-dôkaz, ľahko sa čistí, skrine je vyrobený z flanelové materiálu, mäkké a pohodlné, veľmi vhodný pre vaše okuliare, očné linky, čiernej a červenej, módne položky.

2. Použite toto štýlové okuliare úložný box, aby sa vaše okuliare a slnečné okuliare v poriadku.

3. Dať na okuliare. Slnečné okuliare by mali byť uskladnené tak, aby mohli byť vykonané s vami. Keď sú uložené doma, nie sú bojí pádu popol. Môžu tiež odolať stláčanie pri odchode dvere a zabrániť samostatné úložný box zo poškodeniu objektívu, aby nedošlo k poškodeniu objektívu.

4. Dajte skiel v okuliaroch prípade a vziať ich von, vidieť krásu mimo, zastavte sa a chodiť, kyvadlová doprava na ulici, nájdete čas, a pamätajte, že dobré časy.

5. Obleky pre ukladanie okuliare,šperky,putá ,náhradné ,prstene,náhrdelníky,náušnice,atď.

Špecifikácia:

Materiál: koža

Farba: čierna, hnedá

Štýl: 2 bunkách, 5 bunky, 6 článkov

Možné varianty: okuliare, slnečné okuliare, šperky, šperky, skladovanie, atď.

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Vzhľadom na rozdielne svetelný efekt a nastavenie monitora, skutočné položky farba nemusí presne odrážať farby na obrázkoch.

Balenie zoznam

Balenie zoznam:

1 * Úložný box (s výnimkou ďalšie príslušenstvo)

Štítky: muži skladovanie pohárov, obchod sklo skladovanie, okuliare skladovania uhlíka, big box pre prítomný, box packag, modré sklenené skladovanie, box pre súčasné darček, veľký plastový box, okuliare skladovanie 24, sklo skladovanie schody.


( 0 Hodnotenie )

Počet