Kuchyňa Skladovanie Ropných Nečistôt, Mastnoty Hrniec 1.7 l Hliníkové Skladovanie Oleja Môže Kontajner S Jemnými Okami Filter Prachu Veko Proti Sklzu Doska

€12.75


Funkcie:

- Tento olej nečistôt pot nám pomáha samostatné jedlo z tukov a znížiť príjem tukov. Potravinársky nerezové sitko, vysokým teplotám, odolný voči korózii, zdravého materiálu. Samostatné diely, veľkého kalibru, jednoduché ručné čistenie. S plne pokryté vekom, je efektívne izolovať prachu a udržiavať hygienu.

- Tam je veko, ktorá zastaví prach pádu do oleja. Vymeniteľné oka nečistôt, čo je v poriadku dostatočne filtrovať staré cesto kusy z tepelne upravené položky a anti-slip dráha podnos sa olej zabraňuje vyliatiu na pultov alebo rozsah topy. Malý orol úst tvarované pour náustok dizajn funguje dobre, aby sa zabránilo akémukoľvek úniku.Humanized rukoväť umožňuje pohodlné držanie.

Špecifikácia:

Veľkosť: 20*15.5*18 cm

Materiál: Hliník + nehrdzavejúcej ocele

Obsah Balenia:

1 x Olej Nečistôt

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: dvere oceľové plechovky, tjar kuchyňa skladovanie, slanina, olej na varenie filter hrniec, konzervované oceľové plechovky, jar kuchyňa, 3m 7093, kuchynská bielizeň skladovanie, akvárium filter hrniec, káva jar.


( 5 Hodnotenie )

Počet