1pc Úložný Box Plastový Prenosný Ľahký Skladací Drobnosti Kontajner Stolový Organizér Kôš pre Knihy, Občerstvenie Oblečenie

€5.22


1 ks Úložný Box Plastový Prenosný Ľahký Skladací Drobnosti Kontajner Stolový Organizér Kôš pre Knihy, Občerstvenie Oblečenie

Popis

Skladovanie, to znie, ako to je nie malé veci v živote, ale naozaj to ovplyvňuje náš život. Aké príjemné vec to je, ak ste ísť domov a zistiť, že dom, ktorý je úhľadne zabalený, a malé objekty sú usporiadané a umiestnené riadnym spôsobom. Tento box je ideálny úložné riešenie pre všetky miestnosti v dome, obývacej izby, spálne, kancelárie, a ďalšie.

Funkcie

- Farba: Biela.

- Materiál: PP.

- Veľkosť: Cca predstavovala 29,5 x 20 x 25.3 cm.

- Vyrobené z poistného plstic s jednoduchý, štýlový a ľahká konštrukcia.

- Jednoduchý a ľahký a sklopný dizajn, s hladké línie, jednoduché a elegantné, krásne a praktické.

- Otvorený dizajn umožňuje jednoducho zobraziť všetko, čo je v koši.

- Vhodné na ploche konečnú úpravu, oblečenie skladovanie, ovocné občerstvenie, knihy, skladovanie, atď.

Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z Dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie a podobne, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

1 x košík

Štítky: pranie koše rohu, kniha trezor, pi deň, kniha box skladovanie, dekoratívne práčovňa koše, pripútať sa okno, pomôcka práčovňa koše, pranie koše skrinky, pi-top, pranie koše taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet