7 Dní Týždenník Tablet Pilulku Medicíny Box Držiteľ Medicíny Úložný Box Organizátor Kontajner Prípade Pre Diétne Pilulky Box

€5.35


[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

[xlmodel]-[custom]-[41533]

7 Dní Týždenník Tablet Pilulku Medicíny Box Držiteľ Medicíny Úložný Box Organizátor Kontajner Prípade Pre Diétne Pilulky Box

Popis

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

14 Mriežky 2 ime denná týždenný tabletky úložný box.

Môžu byť použité na ukladanie pilulky, šperky alebo malé položky.

Tiež ideálne pre uskladnenie malých šperky alebo položky, ako sú náušnice, korále, nail art tipy, atd.

2 riadkov a každý riadok sa pohybuje od pondelka do nedele.

Materiál: Plast

Cca veľkosť každého priestoru: 4,5 cm/1.8"x 2,5 cm/0.98"x 3cm1.2"

Cca veľkosť celého položky: 18 cm /7.1"x 9 cm /3,5"x 3 cm/1.2"

Package Zahrnuté:

1x prípade Skladovania

Poznámka:

1.Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

SKU:ZH372

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[produkty]-[41534]

[xlmodel]-[custom]-[41535]

O Platbu

Môžete platiť pomocou Boleto Visa, MasterCard, QWI Western Union debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti.

O dodávky

Vaša objednávka bude odoslaná na vašu adresu, ktorá ponúkané vás, Tak prosím potvrďte vašu adresu pred platby (Ak chcete presunúť na novú adresu, prosím, kontaktujte našich pracovníkov, a povedzte nám vašu novú adresu. Ďakujem.) .Pošleme ho do 5 pracovných dní po našom pracovník skontrolovať je bez problémov( Sviatkov sa môže predĺžiť)

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd. Ak nebudete spokojní,prosím, kontaktujte ma.

Čo by som mal robiť, keď tovar dostanem sú poškodené?

Po prvé, uveďte, prosím fotografiu poškodeného tovaru, ak je to potrebné, uveďte, prosím, video (môže si myslíte, že naša žiadosť je prehnaná, ale prosím ťa, odpusť nám, pretože naši pracovníci boli starostlivo skontrolované pred odoslaním svojej objednávky, potvrdenie, že nie je problém, Len zaslané neskôr.).

Náš personál vám potvrdiť, či je alebo nie je pravda, na základe dôkazov, ktoré ste poskytli vy. Budeme poskytovať náhradu za poškodený tovar ktorý ste dostali. Výška platby bude závisieť na škodu.

B: Ak náš personál má vidieť dôkazy, ktoré poskytli ste, nemôžete potvrdiť, poškodenie tovaru, ospravedlňujem sa nám nebude kompenzovať vás a ďakujem. (toto je hlavne pre tých, ktorí zámerne vybrať problémy.Stretli sme sa niektorí ľudia,ktorí dostali balíček a uvedený tovar bol zlý, a požiadal nás vrátenie, že nemajú poskytovať dôkazy, samozrejme, nevieme, či balík nie je zlé. Títo ľudia chcú iba na vydieranie usa.)

O Logistiky

Ak váš sledovacie číslo nemôžete nájsť informácie,prosím, nebojte sa, logistika informácie aktualizácia bude odkladu po odoslaní vášho balíka. Počkajte období informovať.Dostanete váš balíček počas nášho sľúbené dodacie lehoty.

O zľavu

Už som dostal kupón. Môžem získať ďalšie zľavy? Áno, existujú ďalšie zľavy na zber našom obchode. Viac zliav vás budeme informovať e-mailom.

Štítky: pilulku prípade 64, pilulku prípade 31, pilulku prípade 7 2, pilulku prípade 31day, pilulku prípade mi, pilulku prípadoch 14 7, pilulku prípade titan, pilulku prípade 30 štvorcových, veľké pilulku prípade 7, pilulku prípade, trezor.


( 1 Hodnotenie )

Počet