Originálne nové na displeji Notebooku Notebook, LCD Kábel LVDS Displeji riadok CN-0G5WY2 2100 2110 2120 TESK OK

€12.41


Vezmite Prosím Na Vedomie:

1.> Skôr ako si objednáte,prosím, pozorne si porovnajte vaše Položky s obrazom ukázal, že na stránky,uistite sa, že číslo dielu byť rovnaké. ak je tam malý rozdiel,kontaktujte nás.

> Každá položka v našom obchode bola testovaná dobre a bude skúšať znova pred dodaním.100% Plnej testované .takže prosím, kúpiť ho s dôverou.

> Keď budete platiť za to ,dodáme do 3-5 dní , uistite sa, že nám správne sa detaily , ako napríklad adresu, smerové číslo, telefónne číslo. Potom dáme vám sledovacie číslo akonáhle sme si.

> Položka bude zabalený v anti-statické,zabalený v bublina tašky v kartóne (CM:36x26x6)

> Záruka na všetky produkty v našom obchode je 45 dní.

.Spokojnosť zákazníka je náš služby princíp a dosiahnutie cieľa celý čas.Ak nie ste spokojní s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, neváhajte kontaktovať usbefore dochádzky, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.4.Žiadny problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek.Budeme sa snažiť v našich silách, aby ste ho vyriešili.Dáme vám o 5 star pozitívnu spätnú väzbu po potvrdení s vašej objednávky.Ak ste spokojní s vašou položky prijaté,prosím, urobiť to isté, čo pre nás.

2. O preprave (Pre vysoké hodnoty, základné dosky, navrhujeme Urýchlené doprava, bezpečnejšie & rýchlejšie):

A. Zadarmo doprava: Zvyčajne do Číny Príspevku Registrovaný Vzduchu Parcely, Swiss Post alebo Netherland Post, závisí od cieľovej krajiny, ktoré zvyčajne trvá asi 15-25 dní, niekedy 1 mesiac alebo viac pre niektoré ďaleké krajiny.

B. Urýchlené doprava: Zvyčajne EMS alebo DHL, závisí od cieľovej krajiny. Zvyčajne EMS 7 až 15 dní, DHL 3-7 dní. Niektoré krajiny môžu mať veľmi vysokú vlastné poplatky za DHL, i f žiadnu konkrétnu prepravu spôsobom preferované, dajte nám prosím vedieť vopred, inak sme loď je v omeškaní spôsobom.

C. clá a poplatky sa účtuje vlády, čo sa stalo mimo pôvodného transakcie. Všetky medzinárodné clá a poplatky sa vzťahujú na jednotlivé krajiny, pravidlá a predpisy, a sú zodpovednosť kupujúci. Obráťte sa, prosím, miestneho vlastný úrad pre podrobnosti

Štítky: v lvds, tv lvds, lvds adaptér vga, ovládanie lvds, lg lvds adaptér, lg lvds, muž lvds, lvds adaptér 32, dlho lvds, lvds adaptér univerzálny.


( 1 Hodnotenie )

Počet