Nové 593-1006 C pre iMac vyrazili 21,5" A1311 2009 LCD displej, Video Kábel LVDS LED Displej Stužkový Kábel MB950 EMC2308

€49.61


Profesionálne Veľkoobchod pre Mac iMac Náhradných Dielov

Názov Produktu

Flex Káble

Rok

N/A

MPN N/A

APN

N/A

Kompatibilné obj. Č.

(Viď Popis Nižšie-KOMPATIBILNÝ)

Produkt Stave

Originálne Nové ,100% Testované,Dobré Pracovné.

Prosím, vyberte si možnosti online!

Prosím skontrolujte, obrázky, online,sme donot dať vrátenie peňazí alebo výmenu, ak kupujúci kúpiť zlé produkty

Všetky naše použité diely sú testované v pracovných počítačoch, než sú tu uvedené pre predaj a sú len uvedené, pretože sa nachadza v poriadku. Vezmite prosím na vedomie, že v prípade, ak časť nemá opraviť počítač, to neznamená, že časť je chybný. Môžete mať aj iné problémy. Buď Spôsobom, budete mať nárok na vrátenie peňazí, ale najprv nás kontaktujte. Vďaka. A,žiadne kupujúci, ktorý, aby spor proti nám bez kontaktujte nás bude v našej ČIERNEJ listiny,NEMÔŽE KÚPIŤ VŠETKY ČASTI FORMULÁRA NAŠOM OBCHODE nič VIAC!!!

A+++ "Brand New",Ideálny fyzikálne podmienky,nula škrabancov alebo škrabance.

A+ "Ako Nové" Žiadne známky opotrebenia.to môže vytiahol tie bez príznakov.

"Veľmi Dobrý" Drobné škrabance/scuffs/žetónov. Žiadne preliačiny/dings.

B "Dobrý", Mierne škrabance/scuffs/žetónov. Drobné preliačiny/dings.

C "Prijateľné" Veľké škrabance, scuffs, preliačiny, ect.

----------------------- INSTOCK--------------------

1 . Zasielame do celého sveta, okrem uvedených výnimiek krajín .

2 . Tovar vám bude odoslaný na vašu adresu uvedenú v PayPal.na dodaciu adresu ako podľa vášho paypal adresu, skontrolujte dodaciu adresu je správne ,nemôžeme akceptovať báť, doručovaciu adresu na našich položka je zadarmo loď.

3 . Zvyčajne dodacia lehota je 5-16 pracovných dní (v USA. AU. CA ).8-20 pracovných dní( Európska, nie UK).Na iných miestach po celom svete možno stáť viac ako 20 pracovných dní. (Okrem Štandardných Int ' l Poštovné),Pretože doba dodania sa môže líšiť od krajiny ku krajine, ak by ste chceli aktualizáciu na prepravu stav item(s), prosím e-mail nás pred objednaním a odpovieme vám do 24 hodín.dni, aby sa dospelo Južnej Ameriky .

4 . Všetky import daň alebo poplatok na mieste určenia v krajine kupujúceho, zodpovednosť, pls na vedomie. Aj kupujúci musieť zaplatiť diaľkové poplatkov, ak sa dodať adresa je vzdialené oblasti, v DHL/UPS/TNT alebo Fedex je (expresná doprava) systerm.

5 . Bude vám oznámené, keď zásielka bola vyrobená.Balíky sú bezpečné so podpisu nevyžaduje. ak nie, prihláste sa pre balíku, bude vrátiť sa ,prosím si ju vyzdvihnúť na miestnej pošte. .

6. Ponúkame poštovné zľava pre kombinovanú dopravu.Prosím, kontaktujte nás. Ospravedlňujeme sa za local pick up nie je k dispozícii. Môžete si tabuľku nižšie ako referenčná

KRAJINA

ŠTANDARD

EXPRESS

USA, Kanada, UK, Ázia

10-20 Pracovných Dní

4-7 Pracovných Dní

Nový Zéland, Nemecko, Austrália

12-20 Pracovných Dní

4-9 Pracovných Dní

Francúzsko, Taliansko, Švajčiarsko, Holandsko

16-21 Pracovných Dní

5-11 Pracovných Dní

Severná Európa

17-22 Pracovných Dní

6-12 Pracovných Dní

Rusko, Východná Európa

19-23 Pracovných Dní

7-13 Pracovných Dní

Južnej Ameriky, v iných Krajinách

30-45 Pracovných Dní

9-14 Pracovných Dní, 1. Vráti prijímané v priebehu 90 deň záručnej doby. 2. Prosím pošlite nám správu alebo e-mail pred otvorením vrátiť žiadosti. 3. Ak náš produkt nefunguje, budeme sa nemusíte nabíjať vrátiť prepravné náklady. 4. Položky vrátený poškodený získa čiastočné vrátenie peňazí, založené na stav položky. 5. Všetky vrátený tovar budú testované na zabezpečenie položka je v pôvodnom a v rovnakom stave pri dodaní. EXINERA je jedným z najväčších profesionálnych veľkoobchod pre Mac iMac spareparts a príslušenstvo v Číne.Obchodovanie s viac ako 5 rokov v oprave/náhradné Diely s rozsiahle vedomosti a odborné znalosti, môžeme vás uistiť, že budete dostávať produkty najvyššej kvality a zákaznícku podporu od nás. Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnú väzbu alebo otvorenie www.tantra-egypt.sk spor proti nám, ak máte problém.

Copyright © 2013 EXINERA. Všetky práva vyhradené.

Štítky: 2011 imac, Imac 27 lcd, a1312 imac, imac obrazovke, a1311 napájanie, imac lcd displej, lm270wq1, lm215wf3, 2010 imac, displej imacu.


( 0 Hodnotenie )

Počet