Jazyk Vibrátor Pre Ženy, Bradavky Bulík Pošvy Stimulátor Klitorisu Sexuálne Hračky pre Dospelých Ústne Sania Masturbator Prsia Masér

€3.12


2 v 1 Silikónové Jazyk Vibrátory Klitorisu Lízanie Hračka Vibračné Vajíčko Bradavky, Klitoris, Vagina Stimulátor Masér Hračky pre Ženy, Ženské Funkcia: Vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je bezpečnosť a nebudú škodiť na ľudské telo. 20 frekvencia jazyk upozorňuje na ženu vagíny a klitorisu stimulujúce. Malá veľkosť pre jednoduché prenosné a dopriať svoje túžby kedykoľvek a kdekoľvek. Perfektný flirtovanie hračky, pridať toľko zábavy pre váš sexuálny život. Prosím, nechajte mierne odchýlky pre farbu a merania, vďaka! Popis: Vibrácií:20 frekvencie Materiál: ABS, Silikónové Vodotesný: Denne nepremokavé Farba: Ružová, Fialová Napájanie: USB Nabíjanie Hluku: Nízke ako 60db Zoznam Balíkov: A-B: 1 x Jednolôžková Vibračné Vajíčko, Alebo C-D s: 1 x Manželská Vibračné Vajíčko(nabíjanie pomocou pripojenia USB napájanie, tlačidlo je na linke) Alebo E-F: 1 x Manželská Vibračné Vajíčko, 1 x Odnímateľný Ovládací USB(Nabíjanie)

Štítky: prsia massag, cicať prsia, magic prsia masér, sex hračky, cicať, lízat, masturb, klitoris bulík, leten sania vibrátor, silný vibrátor cicať, teplé prsia masér.


( 2 Hodnotenie )

Počet