2500W 220V plne Automatické Strane-Zariadenie na sušenie Vysokej Rýchlosti Elektrické Ručné Vlasov Infračervený Senzor Kúpeľňa Horúci Vzduch, Vietor Dúchadlo

€62.77


{infomodule}

Popis:

Názov: Vysoká Rýchlosť Strane Vlasov

Hmotnosť: 2,5 KG

Veľkosť: 225 mm * 145.5 mm * 288 mm

Menovité napätie: 220V

Menovitá frekvencia: 50/60hz

Indukčné vzdialenosť: 9-15 cm

Suché ruky čas: 8-12 sekúnd

Nepremokavé Úroveň: 1P x 1

Vykurovanie príkon: 2500W

Produkt rýchlosť vetra: 90M/S

Materiál: ABS surovín

Vzduch Temperture: 45-65°C

Hladina Zvuku: Nízka( Funkcie:

- Navrhnuté s modrým svetlom, má sterilizácia funkciu.

- S dobrým vplyv silu, vysokú tuhosť, odolnosť proti korózii, netoxický a bez chuti vlastnosti. Vynikajúce mechanické vlastnosti a odolnosť voči oxidácii, môže voči teplu, deformácie, tvrdosť a škrabancov.

- Escort čisté ruky. Všetky kovové preplňovaný mechy, lepšie stlačeného vzduchu, rýchlo suché ruky.

- Prachotesný filter vlákniny môže efektívne filtrovanie prachu a škodlivých látok na wc, aby sa zabránilo sekundárne znečistenie ovzdušia.

- Vzduch vykurovací systém, okamžite po obdržaní kúrenie pokyn, všetky vykurovacie vodiče bude zadajte kúrenie štátu. Vnútorná časť je vybavená prehriatiu ochrana indukčné zariadenie, ktoré automaticky vyreže moc a je bezpečné a spoľahlivé.

Package zahrnuté:

1 x High Speed Strane Vlasov

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, maklérske poplatky, a es pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: vlasy stenu, kompresor vlasov, avtomatic elektrické ručné vlasov, induktívne laserový senzor, dehumidifi, telo vlasy, priemysel teplovzdušné dúchadlo, rýchlomer senzor, potrubia rýchlosť vetra senzor, vlasy strane.


( 2 Hodnotenie )

Počet