DC12V Do AC 220V 2000W Plný Výkon Meniča Modifikovaná Sínusová Vlna LCD Displej EÚ Plug Auto Vehical Transformer Inversor 12v 220v

€30.59


Ľahký design &Najvyššej Kvality

Ľahké a kompaktné, ideálne na dovolenku, kempovanie a práce výlety. To môže byť zapojený do takmer akejkoľvek 12V výkon vozidla, poskytovanie plnenie príležitosti kdekoľvek.

Špecifikácie:

Výstupný tvar vlny : Modifikovaná sínusová vlna Špičkový Výstupný Výkon : 2000W Menovitý Výkon : 800 W Vstup Votage: 12V Výstupné napätie: AC 220V/50Hz ± 3Hz Konektor: EU Plug Výstup: 3 AC Zásuvky USB Výstup: 5V-2A Č zaťažovací prúd:

LCD displej

LCD Displej zobrazuje batérie Vstupné napätie výstupné napätie. Cigaretový zapaľovač kábel môžete dodávok energie pre zariadenia ľahko. Ak sa dať energie je vyššia than150W, prosím, pomocou krokodílky batérie.

Rýchle Nabíjanie Dual USB porty

Jeden AC Zásuvky a 2 5V 3.1 USB Porty Môžu Ponúknuť 100% Rýchle Nabíjanie Na Telefóny ,Počítače, Prenosné počítače,prsia čerpadla,,Rozprašovač,holiace strojčeky,zdravotnícke, záchranné zariadenie,núdzové vybavenie, atď., môže byť ako Núdzové Napájanie

Multi Protection

Vstavaný poistky, bezpečné nabíjanie dizajn a chladiaci ventilátor zabraňuje auto power converter z viac tepla,úsporu energie a energie.prepätiu, preťaženiu, viac-aktuálne, skratom, pod-napätie, prehriatiu, skratom ochranu.

Široké Uplatnenie

Vhodné pre mnohých elektrických predmetov, ktoré vyžadujú až 800W, ako sú malé televízory, videokamery, autorádia, malé chladničky, mobilné telefóny, laptopy, Reproduktor, Hrať Konzol a mnohých ďalších aplikácií

Ako Používať

Všimol

①Please Zabezpečiť Menovitý Výkon je vyšší ako elektrické spotrebiče vás chcem požiadať. ②And ak chcete prevádzkovať viacero spotrebičov v rovnakom čase, by ste sa mali pozrieť na celkový Watt. ③If chcete spustiť induktívne zaťaženie na dlhú dobu, to je navrhol, aby sa kúpiť čistá sínusová vlna invertora.

Štítky: banka napájania, ups 12v 12, menič alternatívu, auto invertor, Systém, ac digitálny meter, zmeniť, menič 12v 220v 4000 w, 12v na 220v invertného, menič 12v 220v c.


( 1 Hodnotenie )

Počet