6000W Digitálne Auto Invertor DC 12V do AC 110/220V Dual USB Modifikovaná Sínusová Vlna Converter Auto Menič Nabíjací Adaptér

€29.17


Horúce Digitálne Auto Invertor Prevodník DC 12 v na 220/110V Napätia Transformátor Modifikovaná Sínusová Vlna Prevodník s Duálny USB Nabíjačka do Auta Špecifikácie:

Model: SP3-T6000 (Čierna a Žltá Pre vášho výberu)

Meno: Auto menič 6000W.

Dostupný Rozsah Menovitého Napätia Elektrických Spotrebičov : 200~240V, 100~120V

Bezpečný Rozsah našich invertor Vstupné Napätie:12V (10.5~15V)

Vstupné napätie: DC 10.5 V~15V.(Keď napätie batérie je nižšia ako 10.5 V, menič je low voltage protection, keď napätie batérie je vyššia ako 15V, menič s vysokým napätím ochrana)

Výstupné napätie : AC 110V /220V pre váš výber

Výstupná frekvencia: 50Hz pre 220V model /60Hz pre 110V model.

Vrcholy Výkon : 6000W

Menovitý výkon :500W

Výstupný tvar vlny: Modifikovaná sínusová vlna.

Veľkosť Balenia:7.87x4.4x 2.2 inch Hmotnosť: 0,8 kg

Funkcie:

6000W menič: Auto menič s 2 USB porty a zásuvky. nárast výkonu: 4000W, napájací invertor prichádza s voľným cigaretový zapaľovač a 2ks batérie klipy,poskytovanie 500Watt trvalý výkon, 6000watt špičkový výkon (Prosím skontrolujte, či celkový menovitý výkon pripojených zariadení je ≤ 500W).

MCU LCD Displejom: Auto invertor má mikro-riadiaca jednotka LCD realizuje výmenu človek-stroj informácie, a môže vedieť, pracovný stav meniča v reálnom čase, vrátane vstupné napätie výstupné napätie výstupná frekvencia, batérie, zaťaženie a iné informácie.

Rýchle Nabíjanie Dual USB porty: Jeden AC Zásuvky a dva porty usb, vám ponúkajú 100% rýchle nabíjanie pre Mobilné telefóny, počítače, notebook,prsia čerpadla, Rozprašovač,holiace strojčeky,zdravotnícke, záchranné zariadenie,núdzové vybavenie, atď., môže byť ako Núdzové Napájanie.Dual USB porty môžu nabíjať väčšinu telefóny a tablety súčasne (Max 4.1 A ), zatiaľ čo AC zásuvky skvelé pre notebook, drone, ventilátor, fotoaparát, CPAP stroj, herné konzoly, kindle, TV, DVD prehrávače, svetlá, iPad, RV,a iné elektronické zariadenia.

S Multi Protection: Vstavaný poistky, bezpečné nabíjanie dizajn a chladiaci ventilátor zabraňuje auto power converter z viac tepla,úsporu energie a energie.prepätiu, preťaženiu, viac-aktuálne, skratom, pod-napätie, prehriatiu, skratom ochranu.

Ľahký dizajn a prvotriedna Kvalita: Ľahké a kompaktné, ideálne na dovolenku, kempovanie a práce výlety. To môže byť zapojený do takmer akejkoľvek 12V výkon vozidla, poskytovanie plnenie príležitosti kdekoľvek.

Multi-účel: Ktoré môžu byť použité ako auto power converter, adaptér do auta, nabíjačku mobilného telefónu, vonkajší zdroj napájania, výpadku núdzové napájanie, atď.

Široké použitie: Tento menič pre auto trvalý výkon: 500W, poistky výkon: 1000W. Široko používaný v camping, výletoch, vonkajšie práce, výpadku elektrickej energie, atď. Univerzálny štandard 110V AC elektrických zásuviek môže lepšie pripojenie viacerých spotrebičov.

Na Cigaretový zapaľovač kábel môžete dodávok energie pre zariadenia ľahko. Ak sa dať výkon je vyšší ako 200W, prosím, pomocou krokodílky batérie.

8 Bezpečnosť Ochrana Funkcia:

①Reverse polarity ochrana

②Low vstupné napätie ochrany

③High vstupné napätie ochrany

④Over-prúd ochrana

⑤Short ochrana obvodu

⑥Over teplota ochrany

⑦Overload ochrany ⑧Internal poistky

Balenie obsahuje:

1 x Napájanie Invertora

2 x Batéria Klip

1 x Cigaretový Zapaľovač Plug(darček)

1 x anglický Manuál

POZOR!

1.Je to modifikovaná sínusová vlna invertor, neplatí pre zariadenia, ktoré pracujú tým, vstavaný motor, sušiče vlasov,klimatizácia, kávovar,vodné čerpadlo, indukčný sporák,chladničky a mikrovlnné rúry, atď.Skontrolujte, či celkový menovitý výkon pripojených zariadení je ≤ 500W

2. Utiahnite kladnej (+) a Zápornej (-) svorky, keď vozidlo converter je v prevádzke.

3. Ak converter je priamo spojený s cigaretový zapaľovač. Najvyššie sa dal moc musia byť pod 150W. Ak je vyšší ako 150W,dôrazne odporúčame, aby ste sa pomocou krokodílky batérie, pretože auto cigaretový zapaľovač nemusia dovoliť moc nad 150W.

4. Auto konvertor vhodný pre DC12V a Auto LEN, nie je aplikované pre DC 24V a lietadlo.

5. Prosím, nenechávajte invertor je v polohe ZAPNUTÉ pred auto štart.Je ľahké poškodenie meniča pred pripojený k batérii.Na správne fungovanie je pripojenie na batériu prvýkrát a potom zapnite menič prepínač.

6. Je to normálny jav, invertor, aby sa stal v teple, zatiaľ čo používate.S cieľom získať čo najlepšie pomocou výsledkov, prosím dajte invertor na rovný povrch pracovné miesto by mal spĺňať nasledujúce kritériá:

① Uchovávajte v suchu, by si nemali nechať invertor kontakt vody alebo iných kvapalín, udržať invertora od vlhkosti alebo vody. ② Chladné prostredie, udržiavať v teplote medzi 0 stupňov Celzia a 40 stupňov Celzia. Nedávajte invertor vedľa tepla otvory alebo iných zariadení. Snažte sa udržať invertor nie je možné posvietil priamo do slnka.

Akú Veľkosť Solárneho Invertora Potrebujem?

Veľkosť si vyberiete, závisí od wattov (alebo zosilňovačov), čo chcete spustiť (nájsť spotreba energie odkazom na špecifikácia doska na prístroj alebo nástroj). Odporúčame si kúpiť väčší model, ako si myslíte, že budete potrebovať (minimálne 10% do 20% viac, než sú vaše najväčšie zaťaženie). Tip: 12V je vo všeobecnosti pre autá, 24V pre nákladné vozidlá, 48V a 60V je vo všeobecnosti pre elektrické vozidlá.

Štítky: dc ac invertory, menič alternatívu, zmeniť, dc invertor ac ab, invertného moc, menič 12v 220v 10 000w, R350, 12v invertor, transformer menič, invertor 12v 220v 5000 w.


( 2 Hodnotenie )

Počet