802.3 NA PoE Injektor Pre 8 Gigabit Zariadenie 25Watts Každý Z Jednej Dodávky Rokovania PoE Panel S 56V 120W zdroj Napájania

€70.25


802.3 NA PoE Injektor Pre 8 Gigabit Zariadenie 25Watts Každý Z Jednej Dodávky Rokovania PoE Panel S 56V 120W zdroj Napájania

Gigabit Aktívny Režim 8 Port Injektor s 56 120 volt watt zdroj

Použite tieto 56 volt Power over Ethernet (PoE) zariadenia s vysokým výkonom Miesta Prístupu a PTZ kamier. Tieto plne IEEE 802.3 v súlade injekčných užívateľov pracovať s Cisco produktov a iných IP kamery, VOIP telefóny, WiFi prístupové body potrebné 802.3 na alebo 802.3 af PoE.

Uložiť veľké siete upgrady a zariadenia zariadenia Power over Ethernet dodáva energiu 328 metrov od PoE Injektor, pričom výdavky a starosti s inštaláciou napájací blízkosti vášho napájanie zariadení. S týmto PoE Injektor, môžete pridať energie do dátový kábel za zlomok nákladov na upgrade PoE schopné sieťový spínač.

Aktívne PoE znamená právo moci v pravý čas . Aktívne PoE injektor rokuje s napájanie zariadení dodať napätie potrebné, takže nie sú žiadne obavy o náhodou vyhorenia nižšie powered alebo non-PoE zariadení. Sila je len pridané k dátovým káblom, keď 802.3 af alebo 802.3 na zariadenie pripojené.

FUNKCIE

1. Gigabit Power over Ethernet 802.3 na injektor, 8 port Wall Mount, Aktívne PoE Injektor, Režim A.

2. Pre 802.3 na zariadeniach, ako sú, WiFi Prístupové Body, Kamery atď.

3. Akcie dáta a napájanie na piny 12 a 36 pre 802.3 af zariadenia - automatické vyjednávanie,

napájanie VYPNUTÉ, až kým kompatibilnému prístroju je pripojený.

PREHĽAD

Pridať gigabit PoE, aby všetky Prepínač

• Osvedčená spoľahlivosť

• Mix 10/100 a gigabit rýchlosť prenosu dát a napájania na rovnakej kábel

• Pre 8 zariadení

• Výkon 802.3 na zariadenia

• Výkon Cisco, Merak, Aruba 802.11 ac zariadenia

• 8 údaje v, 8 Data + PoE von

• Toto nie je switch - pomocou neho sa pridať PoE, aby všetky prepínač alebo smerovač

• Rozšíriť právomoc 328 ft, alebo 100 metrov

• Napájanie vypnuté, až kým kompatibilnému prístroju je pripojený.

AKO OBJEDNAŤ

POEATG008 8 PORT, POE Panel 1 /2- ,3 /6+

Aplikácia

• 802.11 ac WiFi prístupové body, ako Aruba, Cisco, Merak

• IP Telefónov, ako Yealink Grandstream, Polycom, atď

• IP Kamery ako vonkajšie dome kamery

• všetky 802.3 na Zariadenie

• USB, 5v a 12v , non-poe zariadení, pozrite si prosím náš aktívny štiepačky

Tento 8 port, PoE+ Gigabit injektor umožňuje 10/100/1000 rýchlosť dát a je schopný zabezpečiť až 25 wattov

sily na každý port. To rokuje s 802.3 af zariadení a poskytuje zariadenie silu, ktorú potrebuje.

Žiadna sila nie je uvedené, kým PoE prístroj je nájsť a aktívne. Použiť na napájanie 12 v, IP kamery, telefóny,

a prístupové body.

ZOBRAZIŤ PRODUKT

PLATOBNÉ A TIPY

1. Akceptujeme všetky paymet metóda, ktorá www.tantra-egypt.sk povolené, kontaktujte nás to máte problém. akceptujeme aj paypal a pod. 2. Vaše peniaze bude uvoľnená len na nás po potvrdil dodanie. Tipy: 1. Máme loď na www.tantra-egypt.sk adresu LEN , prosím, potvrďte vaša poštová adresa zhoduje s adresou pred zaplatiť. 2. Pretože ruskej vlastné politiky ruskej kupujúci by mal zanechajte nám vaše celé meno. 3. Pomôcť kupujúci zníženie alebo zabránenie cla, by sme mohli vyhlásiť ako nižšiu hodnotu, ako je to možné, prosím zanechať správy. O SHIPPPING

Sme len poslať tovar tým, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava zdarma.je potrebné o 16-45 pracovných dní (Brazília 30-90days)dorazí, Ak potrebujete naliehavo, prosím, kontaktujte nás. môžete si vybrať, DHL, FedEx a EMS Atď. Produkt+Bublina Taška+užívateľský Manuál=Bielej Krabici Zabalený spätnú VÄZBU A ZÁRUKY, Ak ste spokojní s našich produktoch a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star recenziu ! Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom "Moje Správy" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" PRED odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. PROSÍM, NIE listy nám 1, 2, 3 -hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ďakujem vám veľmi pekne! ZÁRUKA 1. Uveďte, prosím, video alebo fotografiu, ak naše výrobky majú problémy s kvalitou po obdržaní zásielky do 7 dní. 2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník. 3. Návrat politiky: Ponúkame na údržbu pre všetky výrobky (s Výnimkou príslušenstvo,darčekové a Človekom rozbité) Za 3 mesiace. Vrátenie a späť prepravné poplatky hradí kupujúci. O NÁS 1.Sme výrobca POE produducts a Vodotesné Konektory RJ45. 2.A boli Zlaté Dodávateľa Sos na 7 Rokov. 3.S viac než 1 Milión USD on-Line Transakcie v Sos Medzinárodného do 10 mesiacov.

Štítky: zxr750, dell switch gigabit, 24v 350w zdroj napájania, linksys switch gigabit, 12v 500w, 48v poe injektor gigabit, Newcamd, 802.3 af PoE injektor, 802.3 prepínač af, poe gigabit injektor schematický.


( 1 Hodnotenie )

Počet