CCTV AHD Sieťová Kamera RS485 Pan & Tilt Držiak Podpora Pelco-D/P Nepremokavé Vonkajšie Použitie

€17.60


Vezmite Prosím Na Vedomie:

Táto konzola má 1 výkon v, 1 power out, 2 pin rozhrania RS485 podpora Pelco-D/P protokol, Viazaný rýchlosť je 9600. a samozrejme pracovať s všetky naše fotoaparáty. Prosím, Byť opatrný, aby skontrolujte popis. a ručne presunúť pan a tilt, ktorý sa môže rozbiť, vďaka

rozhrania: 1*napájanie v, 1*power out, 2*RS485

Sériové protcol: Pelco-D/P

Adresa:1 Viazané rýchlosť: 9600

IP66 Nepremokavé

Napájanie: DC 12V

Pan: 255°, Sklonu: 60°

Predvolené číslo: 8

práca: -30℃-60 ℃

Prosím, buďte opatrní, ak chcete skontrolovať paramet najmä sériový protokol a Viazané sadzby sú conresponse s fotoaparátom, sedliak odpoveď na to tvoja chyba

Platby:

1. Akceptujeme platby cez www.tantra-egypt.sk(Viazaný) len;

2. Platba neobsahuje povinnosti, miestnych daní, alebo iných dovoz poplatky; Zásielky:

1. SVET POŠTOVNÉ. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie);

2. V predvolenom nastavení, budeme dodávaný na základe ste si zvolili spôsob dopravy, ale v niektorých prípadoch, môžeme zmeniť spôsob dopravy na niektoré rýchlejšie špeciálne linky bez povšimnutia. Sme tiež podporovať DHL, UPS, EMS a FEDEX. Ak ich potrebujete, kontaktujte nás, prosím;

3. Objednávky spracované včasné po zaplatení overovania;

4. Ak ste nedostali vašu zásielku v priebehu 38 dní od vašej úhrady, pls kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky, a dá vám odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka. Záruka A Spätnej Väzby :

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v 2 rokoch a v období budeme opraviť ju bezplatne. Volebný expedičný poplatok musí byť uhradený zákazníkom.

3. Vaša spokojnosť je naším význam . Ak nie ste spokojní s produktom, sa môžete vrátiť tovar alebo výmenu, ale prosím, kontaktujte nás pred akciou.

4. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping

5. Závady vykonané muži nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

6.Necháme si s 5 star spätnú väzbu a w e bude server, až kým budete spokojní. Úprimne dúfam, že sa môžete tiež nechať nás pozitívnu spätnú väzbu ( 5 Star ).

Certifikácia & Honor:

Štítky: gitzo pan tilt hlavu, fotoaparát b ez p e, intercom owsoo, kocky dnd, 1080p ahd fotoaparát, pan tilt automatická motorizovaná, 12v johnson, mppt 60hz, pelco, rs485, usb.


( 1 Hodnotenie )

Počet