Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Vibrátor Stimulátor Klitorisu Klitoris Vibro Nohavičky Dvojitý Vibrátor G-Spot Sex Shop Za Pár Sex Produkt

€29.36


Jedinečný dizajn U-tvar dizajn je taký jedinečný, takže klitorisu a G--mieste môže byť stimulovaná zároveň ho! Aké dôležité je vibrátor môžu byť použité pri sexe, a dotknite sa vás oboch!Je pochýb o tom, že každý pár bude závislý na to. Diaľkové ovládanie Diaľkové ovládanie uveďte, Prosím, diaľkové ovládanie na svojho partnera a zavrite oči.Vaše telo sa bude ovládať pomocou vášho partnera a užiť si radosť z orgazmus! Najďalej vzdialená vzdialenosť:8 metrov. Na druhej strane,môžete tiež podržte diaľkové ovládanie v ruke,ktorý vám pomôže nájsť si svoje obľúbené farby. Tichšie vibrácií 8 rôznych vibračný vzor vibrátor sú nielen stimulovať, ale aj pokojné. Sľubujeme hlas vibračná úroveň je nižšia než 40 dB.Preto voľne používať, ak sa táto hračka vo vašej izbe, bez obáv o trápi vaše deti alebo hostia v ďalšej miestnosti! Prenosné & Nádherné balenie Malé styling a pozor, balenie je ľahko prenosný,môžete ešte myslíte o, aby ho použiť kdekoľvek. Je ideálny pre darček pre priateľku alebo manželku, pretože nádherné balenie USB Nabíjateľné Vhodné pre počítače, mobilné sily, autá, atď., je to jednoduché nabíjanie doma alebo vonku. Meterial&Vodotesné Vyrobené z lekárskeho silikónu,soft touch je ako ľudskej pokožky,ideálny pre telo používať. 100% nepremokavé umožňuje vychutnať zábavu, o to viac dôkladne, pretože môže byť použitý do vane, kúpeľni alebo iných vlhkých prostrediach. Skúste hrať sa s ním, keď budete mať sprche!To vám nádherný zážitok.

O Balík V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalené s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportaion. O Záruke Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné. About Product (O Výrobku Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.) O Zásielke Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Štítky: vibro nohavice mužov, pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, vibro pre klitorisu, ženské vibro nohavice, sexuálne vibrátor g, vibrat, vibrátor g-spot, sex vibrátor g, kegel vibrátor g, g bod.


( 1 Hodnotenie )

Počet