USB 3.1 typ C typ d Ploché predlžovací Kábel 10Gbps násobne 90 stupňov USB C muži ženy FPC FPV Letecké fotografie kábel

€919.23


USB 3.1 Typ-C Mužov USB3.1 Typ-C Muž Hore/Dole Uhol Dátový USB Sync & Charge Kábel typu c Kábel Konektor adaptéra FPC FPV Ploché

USB 3.1 typ C typ d Plochý Kábel model Výrobku: UTT série Drôt dĺžka: 0.03 m-3 m (podpora dĺžka prispôsobenie). Adaptácia rozsah: USB3.1 typ-C na typ-C Rýchlosť šírka pásma: USB3.1 štandardné, 10G.bps (merané na podporu 10G.bps do 0,5 m, 5G.bps do 1 meter). Aktuálne schopnosť: 3A (merané na podporu 3A do 50 cm, 1,5 A v priebehu 1 meter). Poznámka: T4A/T5A mať čip, Pozitívne a negatívne vloženie rýchlosť je 10Gbps. T4B/T5B nemajú čip, Pozitívne vloženie rýchlosť je 10Gbps, ale negatívne vloženie rýchlosť je 480Mbps. T6 mať čip, T6-NC nemáte. Pozitívne a negatívne vloženie rýchlosť z nich sú 20Gbps alebo 10Gbps + video signálu. Použitie výrobku: GPS navigátor, skladovacie zariadenia, zobrazovacie zariadenia ,ROCK Pi4 Raspberry Pi MCU rozvoj board Zabudovaný USB zariadenie pre dlhé používanie. Nákup obmedzenia: Tento produkt je určený pre pripojenie k vstavaný USB zariadenia. Nie je vhodný pre všeobecné vonkajšie použitie. Nie je jednoduché použitie pre všeobecné použitie. Zvážte, prosím, pozorne pred uvedením objednávky. USB série Časť-Číslo Popis:

Dĺžka kábla Popis: dĺžka drôtu vzťahuje na časť viditeľného drôtu. Neobsahuje PCB a konektora. Pre drôt dĺžka nájdete na 4cm čierna šípka na obrázku nižšie.

Produkt výhody: Materiál výhody: používať nemecký patentovaný dovezené drôtu, používanie vysoko kvalitné pozlátené konektory, vysoká frekvencia podpora HDMI 2.0 stabilný prenos dát. PCB používa high-kvalitné nízkym odporom vysoko-kvalitných materiálov, PCB spracovania presnosť, PCB používa vysoko TG plech, meď, hrúbka je pribrala na 1oz; konektora pozlátený vodivé výkon, môže znížiť čierna obrazovka modrej obrazovke úvodná spôsobené zvýšenou oxidáciou hrdze odpor Kvet obrazovke problém. Dizajn výhody: diferenciálny signál bez prostredníctvom dizajn, no CAF micro skrat jav, vysoká rýchlosť signálu prenos dát bez parazitné kapacity a parazitárnych indukčnosti útlm signálu rušenie problém, napájací obvod rozšírené zapojenie dizajn, PCB dosky miniaturizáciu dizajn, môžete znížiť mechanizmus rušenie , č karty hardvéru, inštalácie produktu je jednoduché. Výroba výhody: Naša továreň priamy predaj produktov na mieru výroba, zváranie v kovov zváranie bod počas výroby. A dať na teplo-shrinkable trubice ochrany, produkt je pevné a spoľahlivé, bude tam byť žiadny problém odpojenia a odpojenie. Produkt funguje dobre, stabilný a spoľahlivý. Q&A: Je tam nejaké EMI tienením na Kábel? Rozširovacie zariadenie využíva najnovšie materiály pre EMI tienením s piatimi jediným ploché káble dizajn. Táto technika umožňuje každý kábel, aby sa plne vzťahuje elektromagnetické rušenie, tienenie s vykonávaním polyméru na ochranu proti prichádzajúce alebo odchádzajúce emisie elektromagnetických frekvencií, minimalizovať poruchy a degradácie na výkon a znížiť hmotnosť zariadenia extender.

Môže drôty a PCB konektory je možné rozdeliť? Nie, v snahe očistiť prenos signálu a vyhnúť sa nehode drôtu pádu, naše drôty a PCB konektorov je spájkovanie a chránené tepla shrinkable trubice rukáv, tak výrobok nemôže byť oddelené. Ako kompatibilné sú drôty? Podporuje USB-C 3.1 10G/bps rýchlosť, všetky výrobok test PREJSŤ 100% pred odoslaním. Kábel hrúbka? Môže to byť ohnuté? Hrúbka drôtu je 1,05 mm, a to môže byť ohnuté a zložené, bez vplyvu na použitie.

Koľko závažia má výrobok mať? Hmotnosť drôtu 5 cm je 1.57 g. Hmotnosť konektor a PCB dosky je 7.45 g (špecifikácie a modely sú početné, len orientačný)

Štítky: pdo odkaz m2, fpc usb, šošovky fpv hdmi, 90 usb, úprava skla, quadcopt, ccleaner, 10gbps kábel, 90 ° c typ, hdmi žena fpv.


( 0 Hodnotenie )

Počet