XEOLEO 6L*2 Obchodného plyn fryer LPG Nehrdzavejúcej ocele Hlboké fryer Dvojité nádrže Dvojité koše Fryer Vyprážané francúzsky/Kuracie stroj

€295.16


Prosím, láskavo prečítajte si nasledujúce tipy pred nákupom:

1. Ak je vaša adresa patrí do vzdialenej oblasti,budete musieť zaplatiť navyše 35.00 USD na to, alebo kontaktujte nás a vyberte si iné spôsoby dopravy. 2. Prosím, platiť dane a vyzdvihnúť zásielku, keď ho dorazili na miestne zvyky,sme nie je zodpovedná za akékoľvek clá a dovozné dane . 3. Väčšina Krajín, Ak sa rozhodnete zaslať do Express spôsobom, sme loď položky pre zákazníkov prostredníctvom UPS, DHL, Fedex, TNT, SF alebo Vašej krajiny, Špeciálnej dráhe, podľa aktuálnej situácie. Napríklad, Ak umiestnite príkaz, a ak sa rozhodnete loď, DHL, budeme možné odoslať objednávku, TNT, UPS alebo FEDEX. Zvyčajne to bude trvá 7~15 dní pre príchod.Ak potrebujete prejsť na určený kanál, prosím zanechať správu pri zadaní objednávky.

Popis produktu

Model:GH-723-B Kapacita:6L*2 Nádrž veľkosť:300*240*150mm Košíky veľkosť:180*210*100mm Veľkosť produktu:565*475*340 mm Veľkosť balenia:580*530*370 mm Hmotnosť:21kg

Kontaktujte Nás

1. Vitajte v nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. 2. Ak máte akékoľvek pripomienky alebo návrhy, prosím, kontaktujte nás. Sme veľmi ochotný s vami komunikovať na zlepšenie našich služieb. 3. Vaša e-mailová zvyčajne bude zodpovedaná v priebehu 24 hodín, Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Poznámky

1. Sme nie je zodpovedná za žiadne clo alebo dovozu dane. 2. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 3. Podľa našich skúseností, vlastné skontrolujte parcely náhodným, asi 0,5-1% parciel bude skontrolovaný a môže nabíjať niektoré tarifné. 4. Správne špecifikácie závisieť od skutočného modelu; všetky špecifikácie sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Doprava

1. Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní. 2. Budete informovaný e-mailom s sledovacie číslo raz balík dopravení von, Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy. 3. Všetky položky vašej objednávky musí byť len odoslaný po prijatí platby a potvrdené www.tantra-egypt.sk. 4. Ak sa nachádzate v Rusku, budeme loď poradí "predávajúci spôsob dopravy". Budeme loď poradí PONY EXPRESS alebo DELLIN Logistických Ruska Miestne firmy. Zvyčajne wil trvá 20~35 dní pre príchod. 5. Obdržíte vašu zásielku pred kupujúcemu ochranu čas nad; tiež môžete nás požiadať, aby sme rozšíriť ochranu čas pre vás, ak nechcete prijímať. 6. Nie sme zodpovednosť za žiadne vlastné dane, ak uplatniteľné v niektorých krajinách (posielame medzinárodné balíkové zdanenia zriedka sa stalo v niektorých krajinách). 7. Ako pre dodanie destinácie (adresa), kde len DHL alebo UPS sú k dispozícii, ak je to tzv. vzdialenej oblasti DHL alebo UPS, dodatočné poplatky hradí kupujúci. 8. Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby.

Návrat & Exchange

1. Plnú Náhradu, ak nechcete prijímať vaše objednávky. 2. Úplné alebo Čiastočné Vrátenie peňazí, pokiaľ tovar nie je ako je popísané vyššie. Dúfam, Že Sa Vám Užite Si Nakupovanie

Dúfam, Že Sa Vám Užite Si Nakupovanie

Štítky: fryer olej, asus x45vd, airfryer xxl, fryer hrniec, lpg stroj úžasné, bzučiak xiao, mlynček na kávu xeoleo, kuracie mäso gril, lacné vyprážané kuracie, rám pre prado.


( 0 Hodnotenie )

Počet