2020 nové taška ženy z ovčej taška cez rameno módne žijúcich v Európe a Amerike Messenger taška na bežné čierna farba

€297.73


Platobné detaily:

Escrow je náš spôsob platby.

Doprava:

1.Ide o zásielky,

Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.Ak máte akékoľvek otázky, o expedičný poplatok,prosím, zmluvy, nám.

2.Prepravná spoločnosť.

Ak potrebujete pomoc pri výbere rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti.Plz nás kontaktujte priamo a my sa budeme snažiť pomôcť.

Retrun Politiky:

Chceme zabezpečiť, aby ste 100% spokojní s nákupom! Ak náhodou, výrobok musí byť vrátený, na nás musí byť v stave ste ho dostali (unworn) a v originálnej škatuli a/alebo obale a povedzte nám, do 7 dní po tom, ako dostanete tovar.

Na refnd sumy nezahŕňajú náklady na dopravu.Kupujúci je zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok.Keď sme prijatú položku,vrátenie je vydané.

Zmluva nás:

Ak máte akékoľvek otázky, alebo potrebujete pomôcť, prosím len neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa na svojho poskytovateľa kedykoľvek. Ďakujeme, že ste pre zobrazenie a vychutnať si váš nákup!

Ak máte zaujímavé v našom položky, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás. Sme si istí, že môžeme vyriešiť váš problém pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Prajem vám, ako môj položky a služby. prosím, nechajte ma pozitívnej spätnej väzby.ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: taška nylon, taška z ovčej, laser balík, aotian taška, bolsos mujer, mince európe, ovce z ovčej taška, vintage ovčej taška, kinetix, mujeres bolsos.


( 0 Hodnotenie )

Počet