Vysoká Kvalita Žena Taška cez Rameno PU Kožené Mládež Dámy Malé Námestie Taška svetlo Wild Jednoduchá Žena Denný program Messenger Taška Modrá

€11.11


Môžete ho dať svojich priateľov, kolegov, manželka, dcéra ako dar, je to dobrá voľba.

V dôsledku rôznych oceňovacích metód, môže byť chyba 1-3 cm, ktorá je v normálnom rozmedzí.

Vnútorné priehradky umožňujú lepšie spravovať svoje veci.

Môže nosenie v malých náprsné tašky, mobilné telefóny, kľúče, papierové uteráky a iné drobné predmety.

Uzavretie zaskočí sú veľmi robustné a magnetized a zavrie veľmi bezpečne.

Predné vrecko na vak umožňuje odstrániť položky rýchlejšie.

Podrobnosti sú navrhnuté tak, aby vrecka viac štýlový vzhľad.

Presnosť šijacia niť je táto taška jemnejšie.

môžete upraviť popruhy podľa yo vašej výške.

Presnosť šijacia niť je táto taška jemnejšie.

Dĺžka ramenného popruhu je cca 120 cm.

Taška sa veľmi elegantný a elegantné vyzerajúce. Materiál na vonkajšej cíti silný a robustný. Tieto tašky podržte ich tvary dobre, Ak sa vám nepáči, krehký, floppy tašky, že ohnúť alebo zložiť. Tieto sú dobre urobené.

Kupujúci real shot

Vhodná farba:

1.Black je najviac módne farby navždy, ktoré možno ľahko zápasu štýlové oblečenie 2.Modrá ako farba chladný tón, je najlepší zápas s čiernou alebo bielou. To vám dáva pokoj a schopné kombináciou modrej a čiernej farby, zatiaľ čo jednoduché a elegantné tým, česanie modrá a biela. 3.Zelená je symbolom prírodných a čistoty. Zelená farba robí si mladistvý a svieži. To dáva pocit éterické krásy. 4.Hnedá farba je klasické a módne. Ladí s bielym oblečením, to robí vyzerať svieža. Zatiaľ čo, to dáva chuť Britský štýl, ak môžete nosiť čierne oblečenie a vziať hnedá taška.

PLATBY:

1. Akceptujeme všetky platobné metódy, ktoré sú podporované www.tantra-egypt.sk. 2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod, ponúkame zvýhodnenú cenu. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá žiadne informácie o nás, ak by ste chceli.

ZÁSIELKY:

1. Uistite sa, že ste dodaciu adresu je správne. Prosím, zanechajte nám svoju dostupné telefónne číslo a poštový kód. To vyžaduje Čína Post Office. Inak, zásielky bude odmietnuté! 2. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3 až 5 pracovných dní.

DODACIA LEHOTA:

1. Normálny čas doručenia je uvedený nižšie. Ale sme nemôže zaručiť, čas doručenia.

2. Ak o ochrane dátum bude uteká, ale tovar sa nedostali, obráťte sa na nás. Ak s tým budete súhlasiť, môžeme rozšíriť na uistite sa, že vaše peniaze sú v bezpečí

UPOZORNENIE:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

VRÁTI ZÁRUKA:

1. Budeme skontrolujte položky starostlivo pred odoslaním. 2. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Buď sa budeme vám posielať nový alebo vrátenie peňazí hneď, ako sme sa dostať vrátené položky.

Spätná VÄZBA:

1. Ak je niečo zle s položkami, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás PRED odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť nájsť spokojní pre vás riešenie. Vaše pochopenie je vysoko cenený. 2. Ak ste spokojní s položkami, ktoré ste obdržali, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 star rating pre nás.

Štítky: arco, taška vlna, blue man crossbody taška, taška, modrá, taška ženy, tréner námornícka modrá kabelka, modré zlato crossbody taška, chlapec crossbody taška modrá, slama tote, bordová, čierna taška cez rameno.


( 0 Hodnotenie )

Počet