Meď Kubických Kovu, Medi Periodickej Tabuľke Kocka 10 mm 8.9 g Cu 99.95

€8.18


Meď Kubických Kovu, Medi Periodickej Tabuľke Kocka 10 mm 8.9 g Cu 99.95

Naše medi kocka je vyrobená z hustej 9999 kyslíka-zadarmo medi platňa na brúsenie a brúsenie. Je vyrobená do 10 mm kocky s ostrými hranami a rohmi. To môže byť považované za dosiahnuť teoretickej hustoty, s priemernou hmotnosťou 8.9 gramov na hmotnosti.

Procesu brúsenia v podstate odstráni rezanie známky úplne, a nie je potrebné sa obávať, rezanie rúk. Čistá meď je obzvlášť mäkké, a to je ľahké zmeniť farbu v priebehu spracovania, takže spracovanie je časovo náročné a pracné, a jeho cena je vysoká.

High-power high-presné laserové značenie, text je zapustené, ak nie umelo skorodovaných alebo opotrebované, text nezmizne sama o sebe.

upozornenie! Koróznu odolnosť medi vo vzduchu nie je veľmi dobré. Naše medi surovín je 9995 kyslíka-zadarmo medi, a high-čistota medi bude zrejme temného vo vlhkom vzduchu.

Preto sa, prosím, uistite sa, že dávať pozor na kupujúceho, aby to tak suché ako je to možné, a nedotýkajte medi kocka s rukami, rovnako ako je to možné, pretože pot výrazne urýchliť oxidatívnym zafarbenie medi, prosím, aby rukavice pri dotyku.

A čistej medi je veľmi mäkký, ľahko naraziť, venujte prosím pozornosť na kupujúceho!

Štítky: masky ce certifikované, 10 mm kocky, oceľové šperky, guľôčky kocka, periodická tabuľka kabát, kocka volfrámu, medený drôt, vlastné kovové kocky, maska ce certifikované, sivé kocky kovov.


( 0 Hodnotenie )

Počet