Počítadlo Krokov Príslušenstvo Automatické Chodiť Swing Mobilný Telefón Krokomer Swing Wiggler Vypnúť Mobil Krokomer Krok Zariadenia

€6.47


Počítadlo Krokov Príslušenstvo Automatické Chodiť Swing Mobilný Telefón Krokomer Swing Wiggler Vypnúť Mobil Krokomer Krok Zariadenia

Odrážky: 1、Automatické Kroky Zarábať Zariadenia: Odporúča sa pre tých, ktorí chcú zvýšiť počet prechádzky! Zvýšenie kroky pre aplikácie ako Pokemon ÍSŤ (Dobrodružstvo Sync), Walker, Google Fit, a ďalšie. Ako si zarobiť viac ako 30 km kroky počas spánku (cca 6 hodín) počas spánku, zabezpečenie sladkosti a násadových vajec stať veľa zábavy.

2、Podporu Model: Vhodné na rôzne chytré telefóny (menej ako 6.4 palec. Pre iPhone XS / 5C / 6 / 7 / 8 / 8 Plus, Galaxy, Android, a ďalšie). Automaticky zmení počet krokov za hodinu tak, že to nie je zistené systému. Platí pre väčšinu dostupných aplikácií.

3、Vysoká Praktickosť: Ideálny darček pre vašich priateľov alebo rodinu a plochy príslušenstvo.

4、Zlepšenia Model:1: Nastavte rýchlosť švihu. 2: Kryt elektromagnet s plastovými aby nedochádzalo k rušeniu magnetickej sily na mobilný telefón. 3: spodnej časti produkt obsahuje silikónovú podložku, aby sa zabránilo sklz. 4: Zlepšenie trvanlivosti piliere a vyrobené zvuk tichšie. 5: počet krokov za hodinu zvýšená z 7,000 do 10 000. 6: Dva mobilné telefóny môže hojdať naraz.

5、Ľahko sa prenáša: 2 štýlov na výber z: USB / batérie s dvojakým použitím modelov; hmotnosť 5 dragon korálky, stabilnejší, hojdačka, komplexnejšie rýchlosť; USB modely (nie perly), kompaktný a pohodlnejšie.

Funkcie:

100% zbrusu nový výrobok

Môže otriasť dva mobilné telefóny, ľahko dostať 100.000 krokov, podporovať všetky mobilné softvér telefónu.

Špecifikácie:

Názov: Počítadlo Krokov

Veľkosť: o 17.6*14.5*11 cm/6.93*5.71*4.33 v

Hmotnosť: cca

Usb batéria dual-použitie: 350 g

Možno použiť iba USB: 280 g

Balenie Zoznam:

Krok číslo nadobúdateľa*1

USB nabíjací kábel*1

Štítky: mobilný telefón swing, počítadlo riadok, telefón swing, dukát, telefón shake, hene, rada tyristorové, imag, počítadlo vinyl, Geigerovy.


( 0 Hodnotenie )

Počet