Prenosný Inhalátor Rozprašovač Mini Pračka Ručné Atomizáciu Inhalovať Nebuliser Zdravotnej Starostlivosti Astma Oka Rozprašovač pre Deti Dospelých

€15.45


Vlastnosti:

Prenosné rozprašovač Tichý, liečba Dve flow control Kompaktný a prenosný Pre všetky vekové skupiny

Špecifikácia:

Názov Položky: Ultrazvukový Rozprašovač Veľkosť: 14.0 cm * 11.0 cm * 6.0 cm Atomizáciu rýchlosť: ≥ 0.25 ml / min Rozdrobených častíc: ≤ 3.7 µm Pohár kapacita: 10 ml Hluku: ≤ 50dB (A)

Tipy:

Najlepší spôsob, ako využiť asi 20-60 stupňov teplej vody naliať do veľkého pohára, keď prvý raz používate, len čisté vody môžu byť použité na čistenie. Samotný stroj nemá kúrenie funkciu. Podpora usb kábel a AA batérie, môžete pripojiť usb kábel používať inhalátor priamo, alebo môžete vložiť AA batérie používať inhalátor. Pre prepravu dôvodov, batérie nie sú dovolené byť dodaný vzduchu, musíte ich pripraviť sami. Odporúčame vám použiť usb kábel napájací banky, tak to je pohodlné. Alebo môžete použiť AA nabíjateľné batérie.

Popis:

Používa sa predovšetkým na liečbu rôznych chorôb horných a dolných dýchacích systémov, ako sú chlad, horúčka, kašeľ, astma, bolesť hrdla, pharyngitis, nádcha, zápal priedušiek, pneumoconiosis a iné priedušnica, priedušiek, alveoli a hrudníka chorôb. Nebulized inhalácia je dôležitá a účinná liečebná metóda pri liečbe respiračných ochorení. Na nebulized inhalátor sa používa na atomize drogy riešením do malých častíc. Drogy vniknutí do dýchacích ciest a pľúc prostredníctvom dýchacích ciest vdýchnutie, čím sa dosiahne painlessness za účelom rýchlej a účinnej liečby, prosím, spravovať z nebulization pod lekársku pomoc.

Zoznam balíkov:

1 x Rozprašovač 1 x Dospelých Masku na Tvár 1 x Deti Masku na Tvár 1 x Rozdrobených Nástavec 1 x Protiprachový Kryt 1 x USB, Napájací Kábel, 1 x anglický Používateľská Príručka 1 x Úložný Vak 1 x Farbu

Štítky: pre zdravie, keychain mini, sex hračky, horúce kúpele, drrsses deti, mini smartphone atómu, rdta rozprašovač rta, hra vreckový prehrávač, difúzor námestie, eyedrop.


( 1 Hodnotenie )

Počet