Prenosný Ultrazvukový Inhalovať Rozprašovač pre Dospelých, deti, Domácnosť, USB Zdravotnej Starostlivosti Pokojnej Oka Rozprašovač Automizer Domov

€18.91


Zavedenie nového výrobku:

Na rozprašovač je atomize test riešenie. Na rozprašovač je dôležitou súčasťou automatizáciu systému, a jeho výkon, má zásadný vplyv na presnosť a chemické rušenie merania. Preto rozprašovač sprej je povinný byť stabilné, kvapôčky sú v poriadku, jednotné, a atomizáciu účinnosť je vysoká.

Používa predovšetkým na liečbu rôznych horných a dolných dýchacích ciest, ako je prechladnutie, nádcha, kašeľ, astma, bolesť hrdla, pharyngitis, nádcha, zápal priedušiek, pneumoconiosis a iných chorôb v priedušnica, priedušiek, alveolárna, hrudníka. Nebulized inhalačná terapia je dôležitou a účinná liečebná metóda pre liečbu ochorení dýchacích ciest. Na rozprašovač sa používa na atomize kvapaliny do malých čiastočiek, a drog vniknutí do dýchacích ciest a pľúc tým, dýchanie, inhalácia, čím sa dosiahne painlessness. Pre účely rýchlej a účinnej liečby, prosím, použite aerosolized správy podľa lekára poradenstvo.

Štítky: zdravotnej starostlivosti produkt, dezinfekcia rozprašovač stroj, lacné rozprašovač stroj, pre zdravie, falošné pošvy na sex, dvere swing sex, sex hračky, zdravie produkt, masque znečistenia, inhalátor soľná oceánu.


( 1 Hodnotenie )

Počet