EMS Brušný Sval Stimulátor Tréner USB Pripojenie Abs Fitness Vybavenie zariadenia odbornej Prípravy Svaly Electrostimulator Toner Masáž

€13.07


Drahý priateľ ---Pretože to je jednoduché, aby sa pot v lete, s cieľom zabezpečiť viskozitou gél pad, je potrebné na čistenie pokožky pred použitím. Gélové Podložky musia byť nahradený na čas. ---K dispozícii sú 2 možnosti , jedna je jeden súbor, jeden je Brucha iba ---Produkt nie je zahrnuté políčko , ak potrebujete box , prosím, kontaktujte nás . Anita

Vážení zákazníci, Sme zažili na dropShipping Objednávky na dlhú dobu. Máme skúsenosti na tlač LOGA OEM service a aby nevidiacich dropshipping tým, rýchle dodanie.

6 Režimov a 10 Frekvencia Prúd: EMS svalový stimulátor má 6 režimov a 10 aktuálne frekvenčné úrovne splniť vaše denné cvičenia. Režim 1-2 prúd je nízka, je navrhnutý tak, aby spaľovať tuk; 3-4 aktuálny režim je mierny, je to lepšie pre rast svalov; 5-6 módny prúd je silný, poskytuje silné, pružné pohyby na posilnenie svalov vášho tela. Uvidíte výsledky na vaše abs nie viac ako 3 mesiace. 3-v-1 Kábel USB Efektívne Poplatok:Líši od iných predajcov, Brušný Pás podporuje 3-v-1, USB nabíjanie. To môže byť účtovaná, bezpečné a jednoduché pripojenie z notebooku, mobilného batérie, prenosná nabíjačka, auto napájania. Pri plnom nabití (čas nabíjania je približne 30 minút), môže byť použitý pre asi 3-krát (prevádzkový čas je 20 minút). O 20-30mins / deň: To sa rovná 1500M beží, 60 minút sit-ups, 30 minút voľného plávania, Odporúčame vám, aby ste zlepšiť svoj jedálniček a udržať vaše telo čisté, bez akejkoľvek potu.

Spätná Väzba Od Zákazníkov:

Štítky: testis prostaty masér, pás ženy, osobný masér elektrické, eletric svalový stimulátor, nohu šport, els knihy, kohút, muži svalový stimulátor, mi, stick usb.


( 5 Hodnotenie )

Počet