Elektrické Stimulators Masáž Stlačte Tréner Brušnej Svalovej Exerciser Brucho, Nohy, Paže Cvičenie Cvičenie Domáce Fitness Zariadenie,

€8.43


Brušný Sval Tréner Masáž Stimulatorr Spaľovanie Tukov Fitness Vybavenie Telocvične Prístroje Elektrické Brucho Tréning Posilňovacie

Funkcie: Ideálny pre vaše brucho a svaly paží prípravy Dosiahnuť vašu ideálnu postavu kedykoľvek a kdekoľvek. Striedajúci príznak pre zatiahnite rameno, pás a späť nízka frekvencia liečby je rytmus a mäkké impulz Svalová stimulácia spaľovania tukov, svalov stavať, pre fitness. Upgrade 8-bod pad, komplexnejší a viac rovnováhy, Zlepšenie svalovej strnulosti. Budovať svalovú hmotu, udržať sa v kondícii. Je to ľahké a prenosné. Môžete to urobiť svalovej školenia v pracovňa, spálňa, alebo akékoľvek miesto, ktoré chcete, nie len v telocvični. Jemný dizajn náplasť s pokožkou perfektné fit. Pad je bez zápachu a bez poškodenia pokožky. Stačí ju pripojiť do vášho tela raz za deň, ľahko dosiahnuť svoj cieľ cvičenia pomocou denný čas, pohodlné a praktické.

Špecifikácie:

Radič materiál: polyuretán (PU)

Nálepku materiál: silica gel

batéria napájanie: 2 * AAA batérie (nie sú súčasťou)

Frekvencia: 1~100Hz

Pracovný prúd: max.9.8 ro

Čas na prípravu: 12 minút (na čas tréningu)

Vhodné pre: Ženy, muži

Balenie obsahuje:

Ako ukazuje obrázok

Poznámky:

1.Prosím, prečítajte si návod pred použitím. 2.Ak máte pocit, že trochu ľanu, keď sa cvičenie. Je normálne, a nebojte sa o to. 3.AAA batéria nie je súčasťou dodávky.

batéria napájanie: 2 * AAA batérie (nie sú súčasťou)

Ružová Typ

Bule Typ

Štítky: Fit, fit vybaviť, požičovňa kolieskových, tréner mužov, tesnenie pre kozmetiku, eletric svalový stimulátor, ab roller, cvičenie nôh, muži svalový stimulátor, výkon zariadenia stroje.


( 1 Hodnotenie )

Počet