Sonic Vibrácií Ion Led Fotón Proti Starnutiu Pokožky Omladenie, Zdvíhacie

€11.58


Sonic Vibrácií Ion Led Fotón Proti Starnutiu Pokožky Omladenie, Zdvíhacie

Horúce a Chladné Funkcia:starostlivosť o Pleť teplota môže byť nastavená v rozsahu 6-42℃(±5℃). Široký rozsah teploty môže vybraný pre rôzne starostlivosť o pleť potrebuje.

Všetko v Jednom Funkcia:Iónov a , modré a červené svetlo, EMS, vibrácie, ako aj horúce a chladné funkciu, viacero technologických funkcií súčasnosti efektívne starostlivosti o tvár.

5 Režimov s 3 Gears:Čistiaci režim, horúce a chladné compress mode, EMS zdvíhacie režim, hydratačný režim, a kolagénu metabolizmus režim, 3 výstroj. Tento stroj môže zamerať na rôzne typy pleti s rôznymi potreby pleti.

Premium Kvalita:Anti-alergie panel s veľkým Stlačte oblasti a ABS rukoväť pre viac koži-priateľský a bezpečné používanie.

Viaceré Funkcie:Lifting a spevnenie, pružnosť pokožky zlepšenie, odstránenie vrások, omladenie pokožky a zubov, svalov sooth a masáž, a lepšiu absorpciu výživy.

Názov Produktu: Omladenie Pleti Krásu Nástroja

Napájanie: USB nabíjanie

Kapacita batérie: 1200mAh

Menovitý výkon: 5W

Pracovné napätie: 3,7 V

Nabíjacie napätie: 5V/1A

Čas nabíjania: 4.5 h

Vypúšťanie čas: 3h

Typ: Tvár Umývanie Štetca

Funkcia: Omladenie Pleti/Skin Mouisture/Skin Tightening/Tváre Čisté/Odumreté Odstránenie/Vibračná Masáž/EMSFunction: Galvanic Ion +/-

veľkosť:17x4.5x5.5cm

Materiál:plast

farba:Biela/Ružová/Modrá

Obsah Balenia:

1 x Omladenie Pleti Dovozca

1 x USB kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: malé korálky 0 f 5, malé batérie 5 v, stepper motor 508, predaj prípade honor8a, malé kempovanie na grilovanie, predaj telo šperky, predaj boj proti topánky, predaj damens topánky, stepper skrutku t18.


( 1 Hodnotenie )

Počet