Korunu Cartoon Stoličky Vankúš pre Domova a Kancelárie, Zahustenie Sídlo Pad Gauč Domov Dekoratívny Vankúš Auto Sedadlo Stoličky Vankúš

€11.94


Semi-Uzavretý Jeden Sedák Stoličky, Vankúše Stôl Pohodlie Sedadla Pad

Popis:

Prémia kvality. Používa Eco-friendly kvalitného materiálu a PP tkaniny, chráni chrbticu a dna z lov v studenej zime. Mäkké a nadýchané, nebude deformovať v priebehu času.

Pohodlné non-slip stoličke vankúš. V súlade s rozmerom dizajn ľudského tela, má non-sklzu spodnej časti a popruhu dizajn ho drží na mieste. Bezpečné a spoľahlivé.

Zmierňuje bolesť a nepohodlie. Super-mäkké stoličky pad poskytuje vynikajúcu oporu pre chrbát, a zmierňuje časté príznaky v dôsledku telesnej hmotnosti, tlaku. To eliminuje a pomáha s ischias zmiernenie bolesti chrbta a viac.

Multi-účel a široko používať. Ľahko sa čistí a udržuje. Je to perfektné riešenie pre usadlý spôsob života ľudí. Ideálny pre stoličky doma, v práci alebo na cestách.

Špecifikácia:

Materiál: PP + Polyester Vlákniny

Farba: Ružová,Zelená,Šedá

Veľkosť: 55 x 40 x 40 cm(21.65 x 15.74 x 15.74 inch )

Package Iist:

1 x Sedáku

Poznámky:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: roztomilý kancelárska stolička, sedák, l gauč vankúš, pilows dekorácie, stolička vankúš, offic tabuľka, všeobecné auto sedáku, vankúš, gauč vankúš, stolička, sedák sedadla, stolička vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet