2018 Full-Telo, Prachotesný Tvrdé Ochranné puzdro Pokožky Shell Bývanie pre Nintend Nintendo Prepínač NS aj pre NS Radosť-Con Radič

€4.00


Full-Telo, Prachotesný Tvrdé Ochranné puzdro Pokožky Shell Bývanie pre Nintend Nintendo Prepínač NS 2017 Radosť-Con Radič

Podrobnosti:

Praktické: Špeciálne navrhnuté pre Nintendo Prepínač Radosť-Con radič , chrániť váš prístroj pred nárazmi, poškriabaním, prachom a vonkajšie poškodenie.

Výhoda: výrez pre ovládateľné tlačidlá pre rýchly prístup bez ohľadu prístroja z puzdra.

Zvláštne: Tento prípad je rozdelený na tri časti: Jedna je pre Nintendo Prepnúť regulátor, iní pre ľavú a pravú Radosť-Con, pohodlný fit. Pohodlné demontáž, kompaktný a prenosný.

Trvanlivé: Anti-scratch hard shell PC materiálu ponúka maximálnu ochranu, robustné funkcie s vystužené rohy pre váš prístroj.

Móda: Crystal štýl ukazuje váš prístroj s konečným jasné prípade, že je ako štýlový a hodí sa ergonomické vám pohodlné skúsenosti, ľahké uchopenie a ľahký. Môže byť inštalovaný v priebehu niekoľkých minút.

Špecifikácie:

Materiál: PC.

Package:

1 x Chrániť Prípade pre Nintendo Prepínač Radosť-Con Radič.

Poznámka: Len chrániť prípade, ostatné položky nie sú zahrnuté.

Štítky: prípade nitendo prepínač, pleť prepínač, suikoden, kulisu pre birthday party, nintendos prepínač pevný kryt, len tanec prepínač, nintendo prepínač prípade trasparent, radosť con nintendo prepínač, väzby nintendo, X03.


( 1 Hodnotenie )

Počet