M4 Smart kapela fitness šport tracker smart pásmo tepovej frekvencie, krvného tlaku Monitor smartband krokomer vodotesný náramok

€4.09


M4 Smart kapela fitness šport tracker smart pásmo tepovej frekvencie, krvného tlaku Monitor smartband krokomer vodotesný náramok

Popis:

0.96 vo farebnom displeji, jasne vidieť aj za slnečného svetla, sledovať vaše športové informácie na všetky časy, vodotesný IP67, môžete umyť ruky, keď budete nosiť alebo opotrebovania, v daždi, ale je to lepšie, nie je možné nosiť na kúpanie.

Funkcie:

Vysoko citlivý dotkol obrazovke, môžete dosiahnuť rôzne operácie, informácie, obsah, krok, kalórie, vzdialenosť, počasie, tepovej frekvencie a ďalšie funkcie ak chcete rýchlo zobraziť, teda otvorenie inteligentného života.

Vyrobené z termoplastických elastomérov, to je viac pohodlné na nosenie, double-breasted dizajn, nech vás cvičenie bez pádu.

Nahrávanie hearrt sadzba je pekné vedieť vaše zdravie a výkon stav, pomocou reflexie. Fotoelektrické signálu detekcie princíp záznamy vaša tepová frekvencia, 24h priebežné zisťovanie vašej tepovej frekvencie.

Automaticky zaznamenávajú počet krok, spáliť kalórie.

Môžete si vybrať cvičebný program, ktorý vyhovuje vašim rytmus života, nie je Nič viac ako potenie po cvičení. Potenie môže relaxovať, nalepiť na cvičenie, a urobte si krajší samostatne.

Náramok automaticky rozpozná váš spánok a vytvára spánku správa.

S IP67 nepremokavé výkon, dažďa, vody prostredí, úplne nebojácny, si môžete vychutnať zábavu života.

Ak zabudnete čas, náramok bude vibrovať jemne, remid musíte dostať hore a prebudiť.

Špecifikácie:

Špecifikácie:

Farba: modrá, čierna, červená (voliteľné)

Bluetooth: 4.0

Veľkosť obrazovky: 0.96 v

Batéria: 3,7 V, 90mAh

Teoretické standy čas: 10 dní

Teoretické pracovný čas: asi týždeň

Vodotesný: IP67

Veľkosť balenia: 140 * 80 * 50mm / 5.5 * 3.1 * 2.0 v

Hmotnosť balenia: 50g / 1.8 uncu

Package Zahrnuté:

1* inteligentný náramok

1* nabíjací kábel

1* manuál

Spätná väzba

1.Spoliehame na naše www.tantra-egypt.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby.

2.ak máte nejaké otázky alebo problém o vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás namiesto dať negetive spätnú väzbu a sporov,odpovieme vám čo najskôr a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť.

Shippment

1.Budeme poslať balík do 12 hodín od vašej platby. A podľa vašej krajiny, vybrať najlepšie doprava.

2.Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou,ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

1.Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach).

2.Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Štítky: krvný hodinky, náramok smart, Heart Rate Monitor Smart Hodinky, krvný tlak smart hodinky vodotesné, krvný tlak kyslíka srdcovej frekvencie smart hodinky, kyslíka v krvi, smart hodinky, fit smart hodinky, krvný pressur hodinky, krvný smart hodinky, kyslíka v krvi, hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet