30pcs Lagurus Ovatus Prírodné Sušené Kvety Králik Chvost Trávy Skutočné Kvety, Svadobné Domáce Dekorácie Skutočné Prírodné Rastliny Kytice

€3.53


Keď dostanete tovar, môže byť psychologický rozdiel na prvý raz, prosím, nebojte sa. Je to preto, lebo kvet hlavy nie sú nadýchané. Môžete nechajte uschnúť za 1 deň na slnku a čakať na to, až bude úplne načechraný, aby sa obrázok účinok.

Popis Výrobku:

1. Typ: sušená trstinová banda 2. Množstvo: 30/50 (okrem iných produktov) 2. Materiál: Prírodné sušené rastliny 4. Veľkosť: celková dĺžka cca 60 cm; perie dĺžka: cca 45-50 cm 5. Rozsah použitia: Nádherné prírodné sušené kvety, používané na svadobné kytice, stage, obývacej izby, spálne, kancelárie, kaviareň, Valentína, atď. Domáce a kancelárske bude najlepšou voľbou. 6. Podporuje návrhy: Tento produkt je možné umiestniť na keramické vázy, ratanový váz, sklenenej vázy a drevené vázy. Môže byť aj zmiešané s inými seno, účinok je tiež veľmi dobré! 7. Oblak dymu by nemala byť otrasená násilne alebo umiestnená vo veternom mieste, tam bude mierne oblak, jav, prosím, nákup s opatrnosťou. Vzhľadom na squeeze balenia, keď dostanete výrobok, nechajte to na slnku niekoľko dní a perie sa stane nadýchané. (Poznámka: Existujú odchýlky vo veľkosti a farby na ručné meranie a na obrazovke.)

Funkcia:

1. Životnosť je vyššia ako umelé kvety, môže byť použité nepretržite dlhšie ako jeden rok, nie je predmetom sezónne obmedzenia, zvyčajne ale nezmizne. 2. Pridať umelecké chuť na svoje životné prostredie a aby svoje životné prostredie viac sviežim. 3. Prosím, miesto na suchom mieste, aby sa zabránilo vlhkosti, suché kvety potrebné vetranie a ventiláciu. 4. Pripomienka: Ak sa použije na svadby, narodeniny a stranami, prosím knihy 40 až 50 dní vopred.

Dodanie Výrok:

1. Výrobok bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po obdržaní platby. V dôsledku epidémie, medzinárodné lety a logistika môže byť oneskorené, ale zabezpečíme dodávky pre vás čo najskôr po zadaní objednávky. 2. Budeme pozorne skontrolovať každý detail pred zásielky. Avšak, vzhľadom na balenie veľkosť a iných dôvodov, prepravné náklady nie je veľmi presné. Ak budete potrebovať ďalšie doprava (DHL, UPS, FedEx, TNT, atď.), prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám najlepšiu cenu! 3. Dovozných ciel a daní nie sú zahrnuté v cene tovaru alebo náklady na prepravu. Pred ponúkanie / nákup, kontaktujte, prosím, zvyky svojej krajiny určiť tieto dodatočné náklady. Tieto náklady znáša kupujúci.

Prečo si vybrať nás?

1. Máme vlastnú výrobu base, a boli operačného v kamennom obchode na mnoho rokov, mnoho rokov bohatých skúseností v chov a predaj. 2. Spolupracujeme s mnohými zahraničnými kvety obchody nahradiť dodávky, a mnoho zahraničných distribútorov tiež vyzdvihnúť tovar od nás. 3. Zákazníci sú náš Boh, servis je vždy prvá. Vynikajúca kvalita výrobkov a kvalitný záručný a pozáručný servis. Váš súhlas našich produktov bude určite nás to lepšie!

1. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, svetlo až 5 hviezd počas hodnotiaceho procesu.

2. V prípade, ak obal je stratený alebo poškodený, kontaktujte nás prosím v čase, budeme poskytovať vám s uspokojivé riešenie.

Štítky: dri kvet, čili seedss, pampa trávy dekor, veľké pampass tráva, tráva, pampas trávy veľké 140 cm, samica králika chvost, veľké kytice držiteľ, trstiny popruhu, rose medveď, zajac.


( 2 Hodnotenie )

Počet