30Pcs Pampas Trávy, Biela Dekoratívne Sušené Rastliny, Prírodné Kvety Bulrush Svadobné Veľa Prírodných Phragmites Communis

€7.28


30Pcs Pampas Trávy WhiteDecorative Sušené Rastliny Sušené Prírodné Kvety Bulrush Svadobný Kvet BunchNatural Phragmites Communis

Informácie o výrobku:

Názov:pampas trávy Množstvo:30pcs Dĺžka:spolu asi 60 cm,dĺžka kvet hlava je o 30 cm Farba:ružová、biela、Primárnych farieb Zodpovedajúce návrhy: Môže byť umiestnený samostatne v vázu, môžu byť vybavené keramické vázy, ratanový vázy, sklenené vázy, drevené vázy, môže byť aj v kombinácii s inými seno, môže tiež byť zabalené s inými kvety a rastliny, efekt je veľmi dobrý!(Váza je k dispozícii v predajniach)

Pozornosť:

1.Poznámka-dať na teplé slnko niekoľkých hodín, oblak, themself budú plnšie znova čoskoro. 2.Na oblaku ľahko spadne málo, keď shake silne, je prirodzené funkcie. 3. Na pampas trávy sú prírodné materiály, a tam bude rozdiely farieb a malé chyby v rôznych dávkach, ale budeme skontrolovať pred odoslaním zabezpečiť, že môžete mať dobrý zážitok z nakupovania. 4.Použitie vysoko kvalitných kvety na farbenie a suché. 5.Odolnosť, reálne a prirodzenejšie ako umelé kvety, môže byť použité nepretržite dlhšie ako jeden rok, nie je predmetom sezónne obmedzenia, zvyčajne ale nezmizne.

O logistiky

Vplyvom covid-19, medzinárodné lety a logistika môžu byť omeškané, ktoré je situácia, ktorým musia čeliť všetci predajcovia. www.tantra-egypt.sk ustanovuje, že maximálny časový limit pre logistiku je 90 dní pre objednávky začínajúce 1. Mája (väčšina krajín dorazí do 30-60 dní). V prípade, že zákazníci stále nedostávajú tovar v lehote 90 dní, môžeme požiadať o vrátenie peňazí. Ďakujeme za pochopenie, budeme prekonanie tejto ťažkosti Čas. 1. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, svetlo až 5 hviezd počas hodnotenia. 2. Ak sa balík stratí alebo je poškodený, prosím kontaktujte nás a my vám uspokojivé riešenie.

Štítky: bonsai, thuja sušené kvety, umelé modrá kvetina, pampa trávy dekor, prírodné sušené pampas, artifici kvet, sušené čierne huby, pampa, veľké pampass tráva, pampas trávy veľké 140 cm.


( 5 Hodnotenie )

Počet