50pcs U-tvarované Záhradníctvo Nechtov Trávnik Fixer Záhrada Zem Trávnik Trávnik Kolíkov Svorky Upevnenie Nechty pre Fix Buriny Textílie

€7.00


Vlastnosti: *1. 50 4*15 cm záhrada nechty, hlboko pod zemou, veľmi vhodný pre ochranu trávnikov, krajiny textílií a plastov, ploty, stany, tarps, záhrada utierky, hadice, burinu prekážky, vodičov, atd. *2. Jednoduchá inštalácia-Jasné, ostré uhly na konci našej pilóty sú ľahko preniknúť burín bariéru podložky, kontroly erózie textílie, plastové fólie a ťažké pôdy. *3. 15 cm na dĺžku, je ideálny pre kotvenie ploty, vrátane elektrických psa ploty a pridržaním trávnika a záhrady hrany. *4. Anti-hrdza-Komerčné profesionálne-grade heavy-duty konštrukcia, tieto piny sú pevne umiestnené v silnom vetre. Kotva vták sietí, prázdninový dekorácie, plávajúce riadok pokrýva a viac! *5. Funkčný dizajn-Trapézové návrh na zvýšenie pôdy napätie. Koniec sklonu môže byť rýchlo a bezpečne inštalované na zemi. *6. Opakované použitie, úspory energie a ochrany životného prostredia, materiál z nehrdzavejúcej ocele, silné anti-aging a anti-oxidačné schopnosti. Špecifikácia: 1. Názov: rašelina u-tvarované nechty 2. Veľkosť: 15*4cm 3. Materiál: karbónová oceľ 4. Povrchová úprava: pozinkovacie; 5. Vhodné pre stanovenie emisií skleníkových, hmyzu-doklad, čistý, slnečník čisté a podlahové plátno; 6. Váha: cca 400g Zoznamy: 1 * 50pcs U-tvarované Nechty Poznámky: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: prospech pletie, siatie semien nástroje, vklad stan, strižné sukne, dh nechty, tráva peg, zem vklad, brúska burín, cievkou elektrický plot, smoke weed.


( 1 Hodnotenie )

Počet