8 v 1 s rozhraním USB 3.0 vysokorýchlostné Porty Typ-C Rozbočovač Usb-C Až 4K 60HZ HD Notebook HD Prenos Dát v Sieti Kancelárske Nástroje

€16.43


Vlastnosti: *100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný *PD práve používa na nabíjanie, nie prenos dát. *HD prenos dát, 4K môžu zobrazí, len ak connnect kábel je 4K. *USB-C je vhodný len pre prenos dát. Ak chcete connnect zobraziť frekvenciu, môžete použiť iba HD. *Prémia hliníkový dizajn: high-end materiálu prijaté s cieľom zabezpečiť vysokú odolnosť a best-in-class skúsenosti; páry s vašou kvalitný notebook dokonale. *Cestovné pripravený: extrémne kompaktný dizajn je ľahko prenosný a šetrí plochu priestoru. *Dodáva sa tiež s SD/TF Karty, Čítačky, tak máte extra úložný priestor nazvyš. *Najvyšší definícia & streaming: Štart streaming najvyššie rozlíšenie videí a ukazuje, cez jeho 4K HD port. Potrebujete 4K pripojiť káble.(Neobsahuje) *USB 3.0 Porty, podpora rýchlejší prenos dát až do 5Gbps, rýchle zdieľanie súborov, žiadne ďalšie čakanie. Špecifikácia: *USB3.0:Vysoká rýchlosť USB3.0 prenos 5GB/S,Napájanie až 4,5 W max. *USB C Ženské port: 20V/3A,Podpora max 87W napájací adaptér *USB C muž:kompatibilný s thunderboil 3, uistite sa, že hostiteľ USB-C portu na vašom zariadení je v súlade s USB3.0/3.1 *SD / TF kariet: SD a TF karty môžu pracovať súčasne, čítať a zapisovať rýchlosťou depands na karty " kvality.(Môžete prečítať dve karty v rovnakom čase, len keď sa používa na počítači) *Normálnej rýchlosti merania je 80 až 100Mbps *Materiál: Hliníková Zliatina *Farba: Ako na Obrázku Zobraziť Balík v cene: 1 x 8 v 1 USB-C Hub Poznámka: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: i5 notebook, dell switch gigabit, linksys switch gigabit, usb hub, c ethernet, nabíjačka služby, ethernet usb, herný notebook, usb c rozbočovač hdmi ethernet 4k, rj45, usb, hp notebook.


( 0 Hodnotenie )

Počet