ProCraft pdr náradie ručné lyžice paintless neznížila opravy odstránenie karosérie opravy automotiv zdravas sprievodca

€23.98


Ruky lyžicu používajú techniky, ktoré vyrába ProCraft. Ruky lyžicu môže byť použitý ako vypáčte nástroj a otáčania nástroja, aby sa zasadila dutiny s dlane vašej ruky. To dobre funguje pod traky, vystavené zárezy, a je veľmi užívateľsky prívetivé a univerzálny.

Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a spevnených tepelné ošetrenie. Oba konce sú použité bi-directionally.

Šírka: 27 mm

Dĺžka: 100x150mm

Upozornenie: Vážení Priateľa; 1 - Všetky produkty môžete zakúpiť môže byť predmetom dane colný v závislosti na krajine. Colné poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Doprava zadarmo nezahŕňa colné zodpovednosť. Rôzne krajiny majú rôzne colnej politiky. V niektorých krajinách nie je colné daň, v niektorých krajinách je colné daň. Predávajúci nemôže ovládať túto situáciu. Vezmite prosím na vedomie, colnej postup pri nákupe produktu. 2 - uveďte Prosím svoju adresu správne pre lodnú dopravu. V poradí pre vášho balíka, aby sa úspešne doručený, skontrolujte prosím, správny názov mesta, psč a vaše prístupné telefónne číslo. To je veľmi dôležité pre produkt, ktorý má byť dodaný rýchlo. 3 - Všetky výrobky sú dodávané od dverí k dverám, akonáhle je to možné. Všetky zakúpené výrobky sú dodávané do 36 hodín, najneskôr. 4 - kontaktujte nás, Prosím, pred otvorením sporu. Ako spoločnosť, ktorá sa stará o spokojnosť zákazníka, môžeme vyriešiť problém rýchlo.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor . Platby; musí byť podaná do 15 dní po objednávke. Ak nemôžete zaplatiť ihneď po dražbe je zatvorené, prosím, počkajte niekoľko minút a dokončenie platby do 15 dní.

Tovar vám bude dodaný do 36 hodín po úplnom zaplatení je vysporiadaný. 7 pracovných dní na víkend alebo dovolenku dôvodov. Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase, prosím, kontaktujte nás najskôr, Budeme kontrolovať a riešiť to pre vás pripravujeme. Normálne, budeme odpovedať na e-mail do 24 hodín. Niekedy môže byť trochu odkladu. Víkend alebo sviatok. Ak nechcete dostávať náš mail po uplynutí 48 hodín, prosím, skontrolujte, spam alebo iné kontaktné mailové adresy. ProCraft poskytuje 12 mesiacov záruka na výrobok. Sú výrobky pripravené na odoslanie okľukou cez určité kvality kontrolných bodov. Č poškodený, použitý alebo problematické výrobky sú dodávané. Ak je problém s výrobou vady výrobku, zmeny a odoslanie nové produkty sú dodávané bez poplatku podľa zásob stav. Ak kupujúci chce vymeniť výrobok z akéhokoľvek dôvodu, môže ju poslať späť a vymeniť produktov. Colné a prepravné náklady, ktoré patrí Kupujúcemu. Poplatok odoslať vymenenej stále patrí kupujúcemu.

ProCraft Výrobky sú vyrábané vo vysokej kvalite. Sme veľmi istí, v kvalite našich výrobkov. Preto, keď ste zobraziť Produkty, ako spätnú väzbu, Ak budete zdieľať fotku a dať vysoké skóre, budeme definovať zľavový kupón pre ďalší nákup.

Štítky: nástroj ruka, neznížila sťahovák miesto zvárač maquina, neznížila paintless opravy, pdr elektrické kladivo, auto dobré, auto pre farby, pdr rod nástroj, auto telo nástroja, sprievodca svetom, telo repair tool.


( 0 Hodnotenie )

Počet