Pevný Kovový Telefón puzdro pre Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 S9 S8 Plus S10e Poznámka 8 9 Prípade Shockproof Ťažkých Shell pre Samsung Poznámku 10 Plus

€9.91


Plné telo drsné vojenské ochrany

Dva-stupňová architektúry chrániť Telefón s 360-stupňový dvojitá vrstva prístrešia(Anti-scratch, Drop Ochrany, Šok Absorbenta, Nerozbitné). Vyrobené z prémiovej materia Odolné Prostrediu, čím Poskytuje vynikajúcu ochranu pre Telefón.

Anti-drop a Shockproof

Telefón prípade design premium soft TPU a kovových materiálov, ťažkých prefekta odolný proti nárazom, keď klesol; veľký, aby sa ubezpečil, že nie bolieť vaše bunky, Ak potrebujete ťažkých prípade, ak chcete chrániť svoje drahé telefónne to je ten najlepší.

Jedinečné tesniace

piesok a prach nemôže vstúpiť, nebojte sa o hraní sa do mora pláž. odolný voči poveternostným vplyvom, môže jednoduchý ochráni váš mobil pred dažďom alebo náhleho poškodenia vodou, môže tvár je odolný voči vode a dažďu dôkaz, ale nie dať do vody.

Vysoká Dizajn

Dizajn sa hodí pre Samsung Telefón dokonale, všetky tlačidlá a ovládacie prvky, ako fotoaparáty & reproduktory, tlačidlo napájania, nabíjací port a tlačidlá ovládania hlasitosti, práca skvelé, ako nie je tam žiadny prípad.

Pevný tvar

Módny dizajn,vyzerá veľmi cool,v prípade človek,vojak,bojovník,Outdoorových nadšencov,Rider,vodič Kamiónu a každý ľudia chcú dobre a ochranu Telefónu.

Bez Tvrdeného Skla:(Zakrivené-displej)

Pre Samsung Poznámku 4 Edge / S6 Edge / S6 Okraji Plus / S7 Edge / Poznámka 8 / S8 / S8 Plus / S9 / S9 Plus / Poznámka 9 / S10 / S10 Plus

1) Značka: R-LEN

2) Položka Stav: 100% R-IBA Originálne a Úplne Nové

3) Materiál: Hliníková Zliatina+Silikónové Krytie

4) Položka Farba: Kamufláž Zelená/Čierna/Červená/Zlatá/Biela/Striebro/Žltá

5) Položiek Hmotnosť: 170-250 gramov

6) Položka Funkcie: Ťažká 360 Plnú Ochranu Kovov, Hliníka Prípade

Štítky: prípade s10e samsung, prípade m51 samsung, prípade metallica, prípad 10 lite poznámka, prípad na poznámka: 7, galaxy note 9 rastlín prípade, 360 prípade s9, samsang gt a7 2017 prípade, samsung galaxy s rezacím zariadením s10 prípade, ochranné shockproof, prípade s10 samsung.


( 2 Hodnotenie )

Počet