ZiFei ram DDR3 8GB 1333MHz 1600MHz 1,5 V 204Pin so-DIMM modul Notebook pamäte pre Notebook

€23.97


Pred objednaním, musíte zistiť, čo pamäť počítač podporuje.Ak nechcete vedieť, či váš počítač podporuje pamäť, povedz mi svoje počítačové modely, sme ochotní pomôcť.Môžete sa tiež vrátiť na počítači webových stránok, na kontrolu.

FQA: • Vzhľad Produktov Obrázky pre referenčné účely, predmetom nášho dostupné produkty počet žetónov, PCB dosky veľkosť, PCB dosky, farby, nemá vplyv na normálnej, podliehajú skutočné zásielky z našej továrne. • Balík Rozbité Dlho medzinárodnej prepravy poškodiť a zničiť balík , ak ste našli tam je vybalenie príznakov,prosím, prihláste sa . Vonkajší obal, v dobrom stave, ale produkt maloobchodných balíkov extrúznou deformácie, ale nemá vplyv na použitie výrobku, je normálne. • Inštalácia Kupujúci je potrebné mať DIY schopnosť, ako nainštalovať operačný systém, aby sa zabránilo problémy s inštaláciou. O Prepravné 1. Položiek bude loď sa čoskoro po prijatí overené platby. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. 2. V súčasnosti akceptuje iba www.tantra-egypt.sk úradný logistiky,www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava Vráti akceptované. Ak zodpovedná strana pre návrat je kupujúcim, kupujúci je povinný znášať nákladnej dopravy.a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Štítky: ddr3 notebook, ddr3 ram, 1 ram ddr3, asgard loki, apple ddr3, pamäť 16 gb ddr3, ddr3 pamäť ram, ddr3 32 gb 1600 mhz, ddr4 ram, 6 ddr4 ram.


( 3 Hodnotenie )

Počet