Olskrd Notebook pamäť 1GB 2GB DDR2 800MHz PC2-6400 DDR 2 2G notebook pamäť Notebooku SODIMM pamäte RAM pre intel a amd

€3.62


Prečítať Najprv: Uznanie XP je okolo 3GB Uznanie Win 7 a Win 8 32Bit je okolo 2.11-3,5 GB Uznanie Win 7 a Win 8 64Bit je okolo 8-16GB Pred nákupom Baranov , prosím, potvrďte na model, ktorý je vhodný pre váš Desktop / Notebook , zvyčajné modely sú uvedené nižšie : Upozornenie: DDR1 & DDR2 & DDR3 & DDR4 práce v rôznych napätie, nemôže byť kompatibilný sebe, prosím neskúšajte s nesprávne doske. Ak neviete, o kmitočet počítača a na doske CPU AMD alebo Intel, prosím, potvrďte s softvéru CPU-Z .

Rôzne pamäte pôvodné dávky. Rovnaký model Bude rôznych PCB prepájací farby. Úzke dosky a široké dosky, rôzne rozmery častíc. Počet častíc, bude mať 8 a 16 . Ale na Kvalitu a kompatibilitu pamäte nebude meniť vzhľad a počet častíc.

BEŽNÉ CHYBY A RIEŠENIA Náhodný pád: Takéto zlyhanie je vzhľadom na použitie niekoľkých rôznych čip pamäte. pretože rýchlosť pamäte rôznych časový rozdiel spôsobia pády. To môže byť v CMOS setup znížiť rýchlosť pamäte, ktoré je potrebné riešiť. inak. používanie iba rovnaký typ pamäte. Existuje možnosť, že pamäť nie je kompatibilný S dosiek. okrem toho môže byť spôsobené pamäti zlá pamäť a základnej dosky spôsobené náhodné pády, Systém v núdzovom režime: Takéto poruchy sú všeobecne vzhľadom k základnej doske a pamäť nie je kompatibilné, Spoločné pre vysokofrekvenčné pamäte pre niektoré nepodporuje frekvencia pamäte na doske. môžete si vyskúšať v CMOS setup zníženie pamäťovej rýchlosť čítania skontrolovať, Či sa to môže vyriešiť problém, ak nie, že môže nahradiť pamäť. Boot nemôže byť zobrazená: Pamäť príčinou táto porucha je zvyčajne, pretože pamäť a základnej dosky pamäťové sloty spôsobené zlou kontakt, tak dlho, ako a späť s gumu utrite ich prst časti vyriešiť problém (nečistite s alkoholom. atď...). tam je poškodenie pamäte alebo doske pamäťové sloty mať problém. to môže tiež spôsobiť takejto poruchy . Keďže pamäť spôsobuje boot failure nemôže byť zobrazená, hosť reproduktory zvyčajne dlhé pípnutie (tor Award Bios je dotknuté).

Štítky: ecc reg, hdd ddr 4, sd ddr 2, memoria ram, herný notebook, sodimm, ddr4 ram, ddr ram, 3400g ryzen 5, amd cpu.


( 4 Hodnotenie )

Počet