29er 30 mm X 30 mm MTB SOM ENDURO uhlíka rim hookless bezdušové clincher UD 3 K 12K matný lesklý 24H 28H 32H 29" horský bicykel kolesa

€127.35


29er MTB SOM Enduro 30 mm * 30 mm Bezdušové Uhlíka Rim

Špecifikácie

Typ Hookless Veľkosť 29er Hovoril Otvory 24, 28, 32 Horná Šírka 30 mm Hĺbka 30 mm Hmotnosť 420 ±15 g/pc Väzbe UD / 3 K / 12K Povrch matný / lesklý Brzdový Systém Disku Bradavky Pozície Externé Max Hmotnostný Limit 125 kg Materiál Toray T700 uhlíka, jazda na Bicykli Tlaku v Pneumatikách 60psi Max Vnútorná Šírka 25 mm ERD 583mm Max Hovoril Napätie 180KGf Norme EN Záruka 12 Mesiacov

Voliteľné Špecifikácie

Väzba : 3 K / UD / 12K / 3 K Keper Povrch : matný alebo lesklý Hovoril Otvorov : 24, 28, 32 alebo 36 Bradavky Pozícia : Interné alebo Externé

Podrobné Obrázky

Prispôsobenie a Otlačkom

Pri takejto služby je potrebné, najlepší spôsob, ako nás posiela správu alebo online chatovanie s nami. Náš služby zákazníkom sú pripravení odpovedať na akékoľvek otázky, ktoré od vás.

Montáž kolies

Môžeme zostaviť kolesá pre vás, ak takéto služby je potrebné. Máme technici, ktorí boli budovy kolesá od 5 rokmi. Medzitým, veľa požičovňa rozbočovače a špice sú pre vás k dispozícii na výber v našom obchode, inc. cesta rozbočovače, off-road rozbočovače, Novatec, Powerway, Piliera, a tak ďalej.

Balenie a preprava

Vaše rim(y) bude zabalený a chránený pozorne, a uistite sa, že sú vo veľkej podmienky, po ich prijatí. Pre niektoré cieľové krajiny, môže existovať vlastné dane, ktoré kupujúci bude zodpovedný za.

Normálne EMS alebo Čína Príspevok Vzduchu Pozemok sa rozhodli spracovať vaše balíka. To trvá asi 7-25 pracovných dní pre váš pozemok doručená, s výnimkou čas spracovania. Ak chcete, aby ostatné poštovné dopravcov, budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky za dopravu.

Kupujúci, ktorí očakávajú, DHL alebo FEDEX byť spôsob dopravy, je potrebné skontrolovať, či vaša dodacia adresa sa nachádza v odľahlej oblasti. Ak áno, prosím kontaktujte nás pred mieste objednávky. Ak si nie ste istí, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Vaše zásielky budú odoslané do 5 pracovných dní po platbe prechádza. Pre špeciálne špecifikácie, to môže trvať trochu dlhšie. Sledovacie číslo bude poskytovaná hneď, ako váš pozemok je dodávané spolu s obalom obrázky.

Príbuzné Produkty

Štítky: mtb kolies uhlíka, 29 mtb ráfik, Speedsafe, 29 pneumatiky, speedsafe koliesko, mesto, horský bicykel, oxid disk kolesa, 29 ráfika kolesa, 29 uhlíka rim, mount mountain bike carbon.


( 1 Hodnotenie )

Počet