29er Uhlíka Horský Bicykel Kolesa Hookless Bezdušové Pre DH/AM/XC/Enduro boost 15*110/12*148 XT M8110 12 Rýchlostný Náboj

€430.03


POZORNOSŤ!

Prosím vyberte možnosti, ktoré budete potrebovať pri nákupe. Každý možnosť len predstavuje výške a šírke ráfika. Ak potrebujete tubelss / clincher / rúrkové ráfiky. Po úhrade, prosím nechajte nám správu a povedz mi o viac informácií .

o ďalšie podrobnosti,potrebujeme vedieť, nasledujúce možnosti

Dokončovacie :UD/3 k /3 k twill/ 6k/ 6k twill/ 12k /12k keper; matný/lesklý;

Hovoril Otvorov :28H/32H;

Ak potrebujete odoslať objednávku cez DPD prosím, vyberte si "predávajúci spôsob dopravy", keď ste na mieste, poradí, sledovacie číslo je tiež k dispozícii . kontaktujte nás, ak chcete skontrolovať, či je možné túto službu využiť. Ak neviete o nebezpečných PRÍPRAVKOCH poštovné, môžete zistiť vo vašej krajine fórum, alebo nás kontaktujte.

Láskavo poznámka: Ak je potrebné použiť "predávajúci spôsob dopravy" ,

povedzte nám, prosím, psč prvé, musíme potvrdiť, či je vo vzdialenej oblasti.

Ak je to vzdialenej oblasti, je potrebné zaplatiť Príplatok za Rozšírenú Oblasť $40 .

29er Uhlíka Horský Bicykel Kolesa Hookless/Asymetrický Tubeless Ready Pre DH/AM/XC/Enduro 24/27/30/35/40/50mm Šírka MTB Dvojkolesia

Hookless pneumatík je nový trend na horskom bicykli. Teória hookless pneumatík je rovnaký ako bezdušové v cestnom bicykli. Vytvorením tesnenie v spojení s mimoriadnym vretena ventilu a viskózna kvapalina tmel v rámci pneumatiky dostať bezdušové. To bola prvá možnosť v horskom bicykli.

Výhodou hookless je, že vytvorením ráfiky bez perličiek háčiky, môžeme zvýšiť tuhosť celého rim a získať odolnosť voči nárazu venca na zlepšenie veľa. Zároveň presné tolerancie medzi ráfik a pneumatika perličiek, plus jej špecifický tvar štvorca, pomoc pneumatiky perličiek zámok bezpečne na miesto na okraj. Okrem toho, pneumatiky perličiek je kontrolovať, koľko to môže pretiahnuť po nahustení, čo je veľmi málo, ak vôbec. Tieto vlastnosti vytvára veľmi bezpečné a neškodné guľôčky zámok. Pneumatika má tendenciu zostať v mieste, aj keď deflovaných. A, pneumatiky môžu byť vedené na rôzne tlaky s č strach pneumatiky vybuchujúce alebo koľajových mimo rim. Samozrejme, že ventil je kritický prvok hookless rovnako - to musí byť správne namontované v rim udržiavať vzduchotesným uzáverom.

Pilier 1432

Pilier AERO série 1432 ostré špice sú dobré na lámanie vietor kvôli záberom tvar. Cestnom bicykli potrebné vysokej rýchlosti, ostré tvar špice bude dať dobrý výkon z porušenia vetra pri jazde.

Štítky: kolesá de uhlíka, zliatiny boost 29, bb68 stredová, veľké vidlica, carbon road kolesá, enduro motorcycl, oxid bycicle kolesá, kawasaki motocross, MTB, DISK KOLESA.


( 1 Hodnotenie )

Počet